T-2 brezplačne telefonske številke 080

T-2 ponuja storitve brezplačne telefonske številke 080.
Vzpostavitev: brezplačno
Mesečna naročnina: 4,00 EUR brez DDV

V primeru, da številka 080 ni konfigurirana direktno na stacionarni telefonski priključek T-2, stranka za delovanje storitve 080 potrebuje dodatno virtualno telefonsko številko. Mesečna naročnina za virtualno telefonsko številko znaša 2,50 EUR brez DDV. Cena klica je določena s cenikom klicev za storitev brezplačne telefonske številke 080. Cenik klicev za naročnike brezplačne tel. številke 080 v omrežju T-2.

(tabela)

• Obračunska enota je sekunda (z izjemo prve minute, ki se obračuna v celoti).
• V primeru, da naročnik aktivira katerokoli vrsto preusmeritve klica na podložni številki, plača za vsak dohodni klic na brezplačno tel. številko 080 dodatno klic na preusmerjeno številko po veljavnem ceniku T-2.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?