T-2 Smart Turist

Z aplikacijo T-2 Smart Turist boste še bližje svojim gostom.

Napredna storitev T-2 Smart Turist je spletna in mobilna aplikacija namenjena vsem turističnim namestitvam. Glavni namen storitve je digitalna komunikacija z gosti v vsakem trenutku. S preprosto povezljivostjo in širokim naborom storitev, hotelskim ponudnikom izboljša poslovanje in ponudbo, gostom pa omogoča personalizirano doživetje bivanja. 

Aplikacija Smart Turist

Z aplikacijo boste v vsakem trenutku povezani z vašimi gosti, saj ponuja celovit hotelski komunikacijski sistem, kot je dostop do informacij o poslovnih dogodkih, predstavitev aktivnosti za hotelske goste in ponudbe ostalih storitev. S pomočjo aplikacije bodo vaši gostje lahko hitro in enostavno opravljali hotelske storitve, kot so naročanje v restavracijah, rezervacije športnih dejavnosti in lepotnih tretmajev ter ostalih aktivnosti, ki jih ponuja vaša turistična namestitev.

       Prednosti aplikacije za naročnike:

 • Centralizirano upravljanje za potrebe komuniciranja preko različnih marketinških kanalov,
 • časovni prihranek pri posodabljanju vsebin,
 • avtomatizirano poslovanje ter posledično nižje stroške,
 • poenostavitev in digitalizacija delovnih procesov.

T-2 Smart Turist za vse turistične ponudnike

Aplikacija je primerna za vse vrste turističnih namestitev, kot so hotelske verige, letovišča, moteli, penzioni, prenočišča, kampi in priljubljeni glamping resorti. Izgled aplikacije in nabor storitev, ki jih vključuje, je lahko povsem prilagojen potrebam izbrane turistične namestitve. Z aplikacijo spremljate svoje goste od začetka pa vse do konca bivanja v vaših nastanitvah. Priročna je za tiste ponudnike turističnih storitev, ki si želite izboljšati vaše storitve in si zagotoviti ponoven obisk gostov.

    Prednosti za goste:

 • splošne informacije zbrane na enem mestu,
 • enostavno naročanje raznih storitev in produktov,
 • možnost hitrih rezervacij preko mobilnih naprav - nič več čakanja v vrsti.
 • enostavna namestitev s pomočjo QR kode ali spletne povezave.

Zakaj izbrati aplikacijo T-2 Smart Turist?

Aplikacija T-2 Smart Turist zajema širok nabor storitev za potrebe celotne turistične namestitve. S pomočjo aplikacije lahko ponudniki svojim gostom omogočijo učinkovito digitalno komunikacijo in s tem vrhunsko izkušnjo bivanja. Poleg tega T-2 Smart Turist omogoča:

 • interaktivno in sodobno komunikacijo z gosti,
 • enostaven prikaz in naročanje hotelskih storitev,
 • personalizirano uporabniško izkušnjo vsakega gosta,
 • povečanje prihodkov z uporabo storitev naročanja,
 • zmanjšanje osebne interakcije in razbremenitev osebja.

Ključ do digitalne prihodnosti v turizmu

Z aplikacijo T-2 Smart Turist se odprejo vrata v digitalno prihodnost turizma, kjer je sodobna, inovativna in neposredna komunikacija z gosti ključna za uspeh. T-2 Smart Turist omogoča ponudnikom izboljšanje storitev, optimizacijo poslovnih procesov in ustvarjanje nepozabnih izkušenj za njihove goste. Z njeno pomočjo se ponudniki približajo svojim gostom na čisto drugačen način, kar lahko pripelje v dolgoročno zadovoljstvo in zvestobo strank.

T-2 Smart Turist omogoča ponudnikom izboljšanje storitev, optimizacijo poslovnih procesov in ustvarjanje nepozabnih izkušenj za njihove goste.

Novice in ugodnosti

Zabava

14. Jun 2024

UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu na RTV Slovenija

Spremljajte UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu na RTV Slovenija in navijajte za našo slovensko...

Zabava

08. Nov 2022

Nasveti za nogometne navijače

Ste se odločili, da si boste letos s prijatelji skupaj ogledali tekme največjega nogometnega...

Zabava

13. Jun 2024

Spremljajte nogometne vrhunce s T-2 Športno statistiko

Za vse strastne nogometne navijače smo pri T-2 pripravili še več športnih vsebin z aplikacijo...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?