Mobilna davčna blagajna

Izberite mobilno davčno blagajno T-2 po svoji meri in preprosto upravljajte izdajanje računov. Uporabljate jo lahko na kateri koli multifunkcijski napravi, ki si jo lahko zagotovite sami ali si jo izberete v naši ponudbi.

MOBILNA DAVČNA BLAGAJNA T-2 je namenjena vsem, ki potrebujejo fiskalno blagajno za opravljanje svoje dejavnosti. Izdajanje računov je enostavno, njena prednost pa so ugodne cene.
 
Osnova storitve je programska rešitev, ki jo lahko enostavno namestite na različne naprave (tablice, pametni telefoni…).
 
Poleg aplikacije MOBILNA DAVČNA BLAGAJNA T-2 nudimo tudi najem ustrezne opreme -  tablični računalnik in prenosni tiskalnik. Tako je vsa skrb glede uporabe storitev in opreme odveč, saj ponujena oprema ustreza vsem zahtevanim standardom.
 
Mobilna davčna blagajna vključuje tudi spletni uporabniški vmesnik, s katerim lahko:

  • Enostavneje upravljate s podatki blagajne.
  • Nadzorujete in upravljate eno ali več blagajn.
  • Enostavneje obdelujete, pregledujete in posredujete podatke o poslovanju.

Funkcionalnosti spletnega uporabniškega vmesnika so primerne za vodje poslovanja in administratorje blagajn. Ti lahko na enem mestu, neodvisno od dejanske lokacije blagajne, spremljajo in upravljajo s ključnimi podatki svojega poslovanja.

Mesečne naročnine

Storitve Cena brez DDV
Davčna blagajna z 7'' tablico, prenosnim tiskalnikom in android aplikacijo 19,40 €
Davčna blagajna z 10'' tablico, prenosnim tiskalnikom in android aplikacijo 19,90 €
Android aplikacija za davčno blagajno 9,90 €

Ponudba velja le za poslovne uporabnike.

Naročite izbrano storitev

Novice in ugodnosti

Novosti

02. Jul 2018

Top model meseca LG V30

LG V30 ima vse, kar od pametnega telefona potrebujete. Odlično kamero, hiter procesor, ogromen zaslon,... Preberi več

Televizija

13. Jun 2018

Priklopite se na tv2goooooool!

Začetek svetovnega prvenstva v nogometu je že tik pred vrati. Ste si že pogledali razpored tekem in... Preberi več

Obvestila

06. Jun 2018

T-2 ❤ življenje - podarili smo reševalni motor

Nastopilo je poletje, naša dobrodelna akcija T-2 ❤ življenje se počasi zaključuje. Veseli nas, da nam je s... Preberi več

Pridružite se zadovoljnim naročnikom!

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, ugodnimi naročniškimi paketi in podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več