Mobilna davčna blagajna

Izberite mobilno davčno blagajno T-2 po svoji meri in preprosto upravljajte izdajanje računov. Uporabljate jo lahko na kateri koli multifunkcijski napravi, ki si jo lahko zagotovite sami ali si jo izberete v naši ponudbi.

MOBILNA DAVČNA BLAGAJNA T-2 je namenjena vsem, ki potrebujejo fiskalno blagajno za opravljanje svoje dejavnosti. Izdajanje računov je enostavno, njena prednost pa so ugodne cene.
 
Osnova storitve je programska rešitev, ki jo lahko enostavno namestite na različne naprave (tablice, pametni telefoni…).
 
Poleg aplikacije MOBILNA DAVČNA BLAGAJNA T-2 nudimo tudi najem ustrezne opreme -  tablični računalnik in prenosni tiskalnik. Tako je vsa skrb glede uporabe storitev in opreme odveč, saj ponujena oprema ustreza vsem zahtevanim standardom.
 
Mobilna davčna blagajna vključuje tudi spletni uporabniški vmesnik, s katerim lahko:

  • Enostavneje upravljate s podatki blagajne.
  • Nadzorujete in upravljate eno ali več blagajn.
  • Enostavneje obdelujete, pregledujete in posredujete podatke o poslovanju.

Funkcionalnosti spletnega uporabniškega vmesnika so primerne za vodje poslovanja in administratorje blagajn. Ti lahko na enem mestu, neodvisno od dejanske lokacije blagajne, spremljajo in upravljajo s ključnimi podatki svojega poslovanja.

Mesečne naročnine

Storitve Cena brez DDV
Davčna blagajna z 7'' tablico, prenosnim tiskalnikom in android aplikacijo 19,40 €
Davčna blagajna z 10'' tablico, prenosnim tiskalnikom in android aplikacijo 19,90 €
Android aplikacija za davčno blagajno 9,90 €

Ponudba velja le za poslovne uporabnike.

Naročite izbrano storitev

Novice in ugodnosti

Zabava

27. Aug 2018

Septembra na Viasat History

Ne zamudite ekskluzivnih vsebin na na priljubljenem zgodovinskem programu.

Novosti

01. Aug 2018

Top model meseca Samsung Galaxy A6

Večopravilnost na dlani – to bi bil primeren opis tokratnega TOP modela meseca.

Novosti

18. Jul 2018

Aplikacija RTV 4D

Letos smo za uporabnike T-2 televizije prenovili domači zaslon, na katerem so vaše priljubljene vsebine razporejene na različne kategorije.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?