WiFi omrežje po vaših pravilih

Omogočite svojim strankam dostop do spleta z omrežjem Wi-Fi, vendar povezavo ločite od tiste, ki jo uporabljate za poslovne namene. Prednost za stranke in hkrati varnost za vas.

Danes stranke marsikje že pričakujejo dobro in hitro delujočo povezavo Wi-Fi, pogosto pa je lahko to tudi vaša pomembna prednost pred konkurenco. Ne glede na to, ali imate manjši lokal, trgovino ali večjo poslovno zgradbo, lahko postavite omrežje Wi-Fi po vaših pravilih.

Z ločenim omrežjem za stranke ločite povezavo, ki jo uporabljate za službene naprave, ter zagotovite varnost in zanesljivost. 

Manjši lokali

WiFi omrežje je namenjeno gostom lokala. Vstop v omrežje je omejen – le za goste lokala. Lastna vstopna stran, primerna za komunikacijo in nagovor gosta. Dostop v omrežje je enostaven, a tudi nadzorovan, saj omejuje uporabo potencialno škodljivih informacij.
Elementi storitve:

 • Fizična namestitev usmerjevalnika (WiFi) v prostor
 • Programiranje usmerjevalnika
 • Izdelava vstopne spletne strani
 • Izobraževanje osebja

Poslovne stavbe z več pisarnami

WiFi omrežje se vzpostavi na želenih lokacijah znotraj poslovne stavbe in ob njej. Rešitev lahko omogoči nastavitev in uporabo večih WiFi omrežij istočasno (npr. za zaposlene in goste v podjetju). Kljub temu je poskrbljeno za varnost, saj je omrežje za goste  ločeno od obstoječega LAN omrežja, omrežje, namenjeno zaposlenim, pa je vpeto v osnovni LAN sistem in omogoča identične varnostne funkcije (omejevanje vstopa…).
 
Elementi storitve:

 • Namestitev baznih postaj v prostor
 • Programiranje usmerjevalnika in priklop v LAN omrežje
 • Programiranje vstopne točke
 • Izdelava začetne spletne strani
 • Izobraževanje osebja

 

Hotelske storitve

Tovrstne rešitve omogočajo vzpostavitev dveh ali več ločenih WiFi omrežij. Vstop vanje je lahko omejen z geslom. Rešitev omogoča tudi časovno omejevanje vstopa ali izdelavo vstopnic z gesli zaračunavanje storitev po porabi.
WiFi omrežja so lahko povezana v obstoječe poslovno LAN omrežje, lahko pa so tudi ločena (priporočeno, zaradi varnosti). Dodatni požarni zid  zapira pot morebitnim zlorabam.
WiFi omrežja vzpostavimo v želenih delih stavbe ali na celotnem območju hotela oziroma na vseh želenih lokacijah.
 
Elementi storitve:

 • Namestitev baznih postaj v prostor
 • Programiranje usmerjevalnika in priklop v LAN omrežje
 • Programiranje vstopne točke
 • Izdelava začetne spletne strani
 • Izobraževanje osebja

Želite več informacij? Pišite nam na: info.poslovni@t-2.com

Reference

Z naprednimi in inovativnimi rešitvami zagotavljamo podjetjem kvalitetne storitve in vrhunsko podporo takrat, ko nas potrebujejo.

Gorenjska Banka

Z 2008 je Gorenjska banka začela sodelovanje s T-2 in ga v naslednjih letih nadgrajevala, saj so s svojo strokovnostjo in odzivnostjo izpolnili naša visoka pričakovanja in zahtevam s področja bančništva.

LIDL SLOVENIJA

S podjetjem T-2 smo sodelovali pri projektu novega Lidlovega skladišča, katerega investicija je znašala preko 70 mio €. Z inovativnimi tehničnimi rešitvami in izjemnimi ekipami smo našli rešitve, ki so nam omogočale simultano poslovanje,...

Davor Avsec Vodja področja IT, Lidl Slovenija

Fraport Slovenija d.o.o.

Fraport Slovenija d.o.o. je v letu 2018 izvedel prenovo fiksne telefonije. Izbrali smo podjetje T-2, ki je s svojo prilagodljivostjo in strokovnostjo edino uspelo podpreti naše načrte prenove. V letu 2020 pa smo podjetju T-2 tudi v celoti...

Klemen Bogataj Vodja podrocja IT infrastruktura

Športna loterija

Pri izbiri ponudnika internetnih storitev je za naše podjetje izredno pomembno, da izberemo dolgoročnega partnerja, s katerim bomo sodelovali v vseh mogočih situacijah in nam bo pomagal s svojimi nasveti, bogatimi izkušnjami ter z nami delil...

Janez Ravas Direktor za sisteme in razvoj

Novice in ugodnosti

Novosti

17. Maj 2024

HBO Max kmalu samo Max

Warner Bros Discovery predstavlja izboljšano pretočno platformo Max, ki bo na T-2 televiziji na...

Zabava

17. Maj 2024

Dune: Peščeni planet, 2. del: Filmska uspešnica prihaja na Max

Filmska uspešnica Dune: Peščeni planet, 2. del bo premierno predstavljena 21. maja na novi...

Zabava

10. Maj 2024

Vse najboljše T-2

20 let tehnologij prihodnosti, 20 let storitev, 20 let zadovoljnih naročnikov in 20 let...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?