P2 Varni

Paket za mala podjetja, ki zagotavlja vhrunsko zaščito pred kibernetskimi napadi in varuje vaše poslovne podatke 24/7.
Že od 129,00 EUR na mesec

Ko zanesljivemu, bliskovito hitremu internetu dodate še vrhunsko varovanje končnih naprav, npr. službenih prenosnikov ter stalni nadzor potencialnih groženj, vaše podjetje postane tehnološka trdnjava. 

Internet

Internet s hitrostjo do 100/100 Mbps na optičnem omrežju pri čemer zagotavljamo hitro in zanesljivo povezavo, ki v praksi v veliki večini primerov presega zahteve delovanja poslovne infrastrukture.

Varovanje

  • 10 licenc EPDR (Endpoint Protection Detection and Response) za zaščito končnih naprav (računalniki, strežniki) pred morebitnimi grožnjami. V ozadju te zaščite v režimu 24/7 deluje Varnostno operativni center (SOC), kjer eksperti na tem področju neprestano spremljajo naročnikove sisteme, zaznavajo morebitne incidente in v primeru napada takoj ukrepajo. Tako ima naročnik stalno podporo in hitro odzivnost v primeru varnostnih groženj. Naročite lahko minimalno 10 licenc, lahko pa naročite še dodatne licence po redni ceni.

Cena

Cena: 159,00 € (brez DDV) na mesec

*Akcijska cena 129,00 € velja za 24 mesecev za obstoječe in nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za paket P2 Varni, ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Akcija velja do konca meseca julija.

Oddajte naročilo

Opombe

*Akcija velja 24 mesecev velja za obstoječe in nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za paket P2 Varni, ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvih 24 mesecev po sklenitvi nove naročniške pogodbe. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali se obrnite na svojega skrbnika. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Vse cene so v EUR in ne vključujejo DDV. 

T-2 in naročnik bosta sklenila naročniško pogodbo za paket s hitrostjo v okviru tehničnih zmožnosti in zato nadgradnje hitrosti storitev preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko tehnologije ADSL niso mogoče. V primeru, da naročnik naroči in uporablja T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja, ni možna nadgradnja  širokopasovne povezave hitrosti do 100/10 Mbit/s.

T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča

Novice in ugodnosti

Zabava

17. Apr 2024

20 let tehnologij prihodnosti: Ali ste vedeli?

Kje smo bili prvi? Kaj vse smo dosegli? 20 let tehnologij prihodnosti nas je pripeljalo do tega...

Zabava

16. Apr 2024

El Clásico: Sodelujte in osvojite velike nagrade

Ne zamudite napete nogometne tekme med Barcelono in Real Madridom ter vrhunskih nagrad, ki vam...

Zabava

12. Apr 2024

MotoGP: Prihaja napeta dirka za VN Amerik

Ne spreglejte napete dirke za Veliko nagrado Amerik, ki jo lahko že ta vikend spremljate na naši...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?