Kontaktni center v oblaku

T-2 kontaktni center je odlična podpora vašim poslovnim procesom, saj z usmerjeno komunikacijo pomagate agentom in vašim strankam hitreje do željenih informacij: sprejem naročil, reklamacije, tehnična podpora, posredovanje informacij, itd.

T-2 kontaktni center v oblaku je celovita rešitev, ki ponuja vse za maksimalno učinkovitost agentov in povečanje uspešnosti poslovanja. Upravlja se ga enostavno prek spletnega vmesnika, ki omogoča pregled klicev, statistiko v realnem času glede na agente ali klicne kampanje ter druge funkcionalnosti.

Ustvarjate lahko klicne kampanje ter s funkcijo napredni klicatelj kličete tudi več številk hkrati. Tako je pridobivanje novih potencialnih strank še hitreje, enostavneje in učinkoviteje. Aktivnosti posameznih agentov pa lahko spremljate in nadzorujete kjerkoli in kadarkoli, jim pomagate pri klicih, pošiljate obvestila, pripravljate opomnike in pregledujete ter izvažate stause klicev in kampanj.

Agenti so pri svojem delovanju lahko lokacijsko neodvisni, saj je prijava možna iz katerekoli točke, kjer je omogočen dostop do interneta.

Klicni center omogoča:

 • Več opravljenih pogovorov
 • Polno zasedenost agentov
 • Učinkovito upravljanje s klici
 • Nadzor nad agenti
 • Optimizacijo delovnih mest
 • Pregleden poročilni sistem
 • Nižje stroške
 • Prilagotive po meri
 • Hiter odziv
 • Prikaz podatkov klicočega ter zgodovino
 • Pošiljanje SMS sporočil
Kontaktirajte nas

Novice in ugodnosti

Zabava

17. Apr 2024

20 let tehnologij prihodnosti: Ali ste vedeli?

Kje smo bili prvi? Kaj vse smo dosegli? 20 let tehnologij prihodnosti nas je pripeljalo do tega...

Zabava

16. Apr 2024

El Clásico: Sodelujte in osvojite velike nagrade

Ne zamudite napete nogometne tekme med Barcelono in Real Madridom ter vrhunskih nagrad, ki vam...

Zabava

12. Apr 2024

MotoGP: Prihaja napeta dirka za VN Amerik

Ne spreglejte napete dirke za Veliko nagrado Amerik, ki jo lahko že ta vikend spremljate na naši...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?