Poslovne reference

Z naprednimi in inovativnimi rešitvami zagotavljamo podjetjem kvalitetne storitve in vrhunsko podporo takrat, ko nas potrebujejo.

LIDL SLOVENIJA

S podjetjem T-2 smo sodelovali pri projektu novega Lidlovega skladišča, katerega investicija je znašala preko 70 mio €. Z inovativnimi tehničnimi rešitvami in izjemnimi ekipami smo našli rešitve, ki so nam omogočale simultano poslovanje, tranzicijo blaga in uporabo sistemov na več kot 100 kilometrov oddaljenih lokacijah. Z agilno in kvalitetno tehnično podporo, vodilnimi rešitvami ter hitrim in zanesljivim optičnim omrežjem so naš cenjen strateški partner.

Davor Avsec Vodja področja IT, Lidl Slovenija

Fraport Slovenija d.o.o.

Fraport Slovenija d.o.o. je v letu 2018 izvedel prenovo fiksne telefonije. Izbrali smo podjetje T-2, ki je s svojo prilagodljivostjo in strokovnostjo edino uspelo podpreti naše načrte prenove. V letu 2020 pa smo podjetju T-2 tudi v celoti zaupali prenovo koncepta arhitekture visokorazpoložljivh internetnih povezav na letališču. Kar se je ob gradnji novega potniškega terminala izkazalo za zelo kvalitetno odločitev.

Klemen Bogataj
Klemen Bogataj Vodja podrocja IT infrastruktura

Športna loterija

Pri izbiri ponudnika internetnih storitev je za naše podjetje izredno pomembno, da izberemo dolgoročnega partnerja, s katerim bomo sodelovali v vseh mogočih situacijah in nam bo pomagal s svojimi nasveti, bogatimi izkušnjami ter z nami delil svojo vizijo prihodnosti na vseh področjih. Prav tako je pomembno, da se lahko z njim sproščeno pogovarjamo o mnenjih, pričakovanjih in idejah.

Vse zgoraj navedeno velja za podjetje T-2, ki smo ga izbrali za strateškega partnerja pri internetnih in ostalih storitvah.

Janez Ravas
Janez Ravas Direktor za sisteme in razvoj

Strani

Postanite tudi vi zadovoljni naročnik T-2 poslovnih rešitev!

Z nami k novim izzivom. Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, prilagojenimi poslovnimi rešitvami ter podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam!

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?