IP POS

Pospešite izvedbo transakcij pri plačilu s karticami in povečajte učinkovitost prodajnega mesta.

T-2 svojim uporabnikom omogoča vklop IP POS terminalov. Pogoj za vzpostavitev IP POS priključka je, da ima uporabnik aktiven širokopasoven priključek T-2 (VDSL ali FTTH), ter na prodajnem mestu pripravljen Ethernet priključek povezan do modema T-2.

Vzpostavitev IP POSa je brezplačna.

Mesečna naročnina za storitev IP POS  znaša 2,50 € brez DDV na priključek.

Novice in ugodnosti

Novosti

02. Dec 2019

Top model meseca decembra: Samsung Galaxy A40

S katerim telefonom bomo leto snemali novoletni ognjemet? Naš odgovor bi bil »Z novim Samsungom...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?