Mobilni redundantni dostop

Z mobilnim redundantnim dostopom boste lahko v kakršnem koli primeru prekinitve delovanja dostopali do interneta preko mobilnega omrežja.

T-2 poslovnim uporabnikom nudi rezervno oz. backup povezavo preko mobilnega omrežja kar pomeni, da se v primeru prekinitve delovanja storitev interneta (pretrgan fizični vod, napaka na fiksnem omrežju…) vzpostavi rezervna povezava preko mobilnega omrežja.

Storitev interneta tako deluje naprej nemoteno vse dokler se napaka na fiksnem delu omrežja ne odpravi.

Uporabnik lahko izbere med sledečima paketoma:

 • Standardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na obstoječ omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 7,00 EUR brez DDV.
 • Nadstandardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na dodaten, zaporedno vezan omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Navedena rešitev je primerna za zahtevnejše uporabnike in služi kot redundanca tudi v primeru morebitne okvare modema pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 12,00 EUR brez DDV. Storitev vključuje najem vse potrebne opreme za delovanje storitve in vzdrževanje.
 • 24-urna podpora in pomoč naročnikom.

  24-urna podpora in pomoč naročnikom.

 • Največje optično internetno omrežje v Sloveniji.

  Največje optično internetno omrežje v Sloveniji.

 • Najbolj zadovoljni naročniki.

  Najbolj zadovoljni naročniki.

Novice in ugodnosti

Novice in pomembne informacije

29. Sep 2016

T-2 storitve za upokojence

Ker vemo, da tudi v tretjem življenskem obdobju, ko smo najbolj zaposleni, uspemo najti čas za... Preberi več

Top dogodki nogometnih tekem so vam odslej dostopni s pritiskom na modri gumb vašega daljinskega upravljalca. Na vseh tekmah lige prvakov, tekmah slovenske reprezentance idr.
Televizija

26. Sep 2016

Z modrim gumbom do TOP DOGODKOV

Ste nogometni navdušenec? Ste zamudili gole zadnje tekme? Nič lažjega. Prevrtite program nazaj na tekmo,... Preberi več

September se preveša v svojo drugo polovico in televizijske postaje se vračajo v stalne tirnice z novimi jesenskimi programskimi shemami. Kaj nam ponujajo letos? Še vedno bomo trpeli z junaki najrazličnejših resničnostnih šovov, katerih rutino bodo krhali zapleti v nadaljevanjkah domače produkcije, seveda pa bo na voljo široka paleta filmske produkcije.
Na TV zaslonih

15. Sep 2016

Jesen je čas za televizijo

September se preveša v svojo drugo polovico in televizijske postaje se vračajo v stalne tirnice z novimi... Preberi več

Pridružite se zadovoljnim naročnikom!

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, ugodnimi naročniškimi paketi in podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam