Mobilni redundantni dostop

Z mobilnim redundantnim dostopom boste lahko v kakršnem koli primeru prekinitve delovanja dostopali do interneta preko mobilnega omrežja.

T-2 poslovnim uporabnikom nudi rezervno oz. backup povezavo preko mobilnega omrežja kar pomeni, da se v primeru prekinitve delovanja storitev interneta (pretrgan fizični vod, napaka na fiksnem omrežju…) vzpostavi rezervna povezava preko mobilnega omrežja.

Storitev interneta tako deluje naprej nemoteno vse dokler se napaka na fiksnem delu omrežja ne odpravi.

Uporabnik lahko izbere med sledečima paketoma:

  • Standardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na obstoječ omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 7,00 EUR brez DDV.
  • Nadstandardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na dodaten, zaporedno vezan omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Navedena rešitev je primerna za zahtevnejše uporabnike in služi kot redundanca tudi v primeru morebitne okvare modema pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 12,00 EUR brez DDV. Storitev vključuje najem vse potrebne opreme za delovanje storitve in vzdrževanje.

Novice in ugodnosti

Obvestila

11. Jul 2019

Ljubljanskim reševalcem smo podarili nov reševalni motor

Sredstva za nakup motornega kolesa smo zbirali v dobrodelni akciji T-2 ljubi življenje. »V želji...

Novosti

28. Jun 2019

Top model meseca julija: Huawei P30 Lite

Priznamo, da je tudi nas nekoliko presenetil nedavni spor med kitajskim velikanom Huawei in...

Obvestila

21. Jun 2019

Ulica 101 dalmatinca: Kdo je lastnik novega televizorja?

V preteklih junijskih dnevih smo spremljali že drugo sezono priljubljene risanke Ulica 101...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?