Mobilni redundantni dostop

Z mobilnim redundantnim dostopom boste lahko v kakršnem koli primeru prekinitve delovanja dostopali do interneta preko mobilnega omrežja.

T-2 poslovnim uporabnikom nudi rezervno oz. backup povezavo preko mobilnega omrežja kar pomeni, da se v primeru prekinitve delovanja storitev interneta (pretrgan fizični vod, napaka na fiksnem omrežju…) vzpostavi rezervna povezava preko mobilnega omrežja.

Storitev interneta tako deluje naprej nemoteno vse dokler se napaka na fiksnem delu omrežja ne odpravi.

Uporabnik lahko izbere med sledečima paketoma:

  • Standardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na obstoječ omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 7,00 EUR brez DDV.
  • Nadstandardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na dodaten, zaporedno vezan omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Navedena rešitev je primerna za zahtevnejše uporabnike in služi kot redundanca tudi v primeru morebitne okvare modema pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 12,00 EUR brez DDV. Storitev vključuje najem vse potrebne opreme za delovanje storitve in vzdrževanje.

Novice in ugodnosti

Mobilna telefonija

12. Feb 2018

Svet je lepši v dvoje

Odvrzite skrbi, govorite brezčasno tudi vi. Izberi si najboljši paket zase in za boljšo polovico ali... Preberi več

Televizija

09. Feb 2018

Danes sem se odločil, da bom včerajšnjo tekmo pogledal jutri

Ko je na sporedu športno tekmovanje si ga vsi radi pogledamo v živo. Navijanje in spodbujanje svojih... Preberi več

Televizija

07. Feb 2018

Spletna serija Dualizem

Po velikem pričakovanju nove spletne serije Dualizem smo jo 31.1.2018 končno tudi dočakali. Serijo, ki je... Preberi več

Pridružite se zadovoljnim naročnikom!

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, ugodnimi naročniškimi paketi in podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam