Mobilni redundantni dostop

Z mobilnim redundantnim dostopom boste lahko v kakršnem koli primeru prekinitve delovanja dostopali do interneta preko mobilnega omrežja.

T-2 poslovnim uporabnikom nudi rezervno oz. backup povezavo preko mobilnega omrežja kar pomeni, da se v primeru prekinitve delovanja storitev interneta (pretrgan fizični vod, napaka na fiksnem omrežju…) vzpostavi rezervna povezava preko mobilnega omrežja.

Storitev interneta tako deluje naprej nemoteno vse dokler se napaka na fiksnem delu omrežja ne odpravi.

Uporabnik lahko izbere med sledečima paketoma:

  • Standardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na obstoječ omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 7,00 EUR brez DDV.
  • Nadstandardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na dodaten, zaporedno vezan omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Navedena rešitev je primerna za zahtevnejše uporabnike in služi kot redundanca tudi v primeru morebitne okvare modema pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 12,00 EUR brez DDV. Storitev vključuje najem vse potrebne opreme za delovanje storitve in vzdrževanje.

Novice in ugodnosti

Zabava

27. Aug 2018

Septembra na Viasat History

Ne zamudite ekskluzivnih vsebin na na priljubljenem zgodovinskem programu.

Novosti

01. Aug 2018

Top model meseca Samsung Galaxy A6

Večopravilnost na dlani – to bi bil primeren opis tokratnega TOP modela meseca.

Novosti

18. Jul 2018

Aplikacija RTV 4D

Letos smo za uporabnike T-2 televizije prenovili domači zaslon, na katerem so vaše priljubljene vsebine razporejene na različne kategorije.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?