Mobilni redundantni dostop

Z mobilnim redundantnim dostopom boste lahko v kakršnem koli primeru prekinitve delovanja dostopali do interneta preko mobilnega omrežja.

T-2 poslovnim uporabnikom nudi rezervno oz. backup povezavo preko mobilnega omrežja kar pomeni, da se v primeru prekinitve delovanja storitev interneta (pretrgan fizični vod, napaka na fiksnem omrežju…) vzpostavi rezervna povezava preko mobilnega omrežja.

Storitev interneta tako deluje naprej nemoteno vse dokler se napaka na fiksnem delu omrežja ne odpravi.

Uporabnik lahko izbere med sledečima paketoma:

  • Standardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na obstoječ omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 7,00 EUR brez DDV.
  • Nadstandardni redundantni dostop pri čemer je UMTS naprava vključena na dodaten, zaporedno vezan omrežni zaključek - modem pri uporabniku. Navedena rešitev je primerna za zahtevnejše uporabnike in služi kot redundanca tudi v primeru morebitne okvare modema pri uporabniku. Priključnina je brezplačna, mesečna naročnina je 12,00 EUR brez DDV. Storitev vključuje najem vse potrebne opreme za delovanje storitve in vzdrževanje.

Novice in ugodnosti

Novosti

02. Jul 2018

Top model meseca LG V30

LG V30 ima vse, kar od pametnega telefona potrebujete. Odlično kamero, hiter procesor, ogromen zaslon,... Preberi več

Televizija

13. Jun 2018

Priklopite se na tv2goooooool!

Začetek svetovnega prvenstva v nogometu je že tik pred vrati. Ste si že pogledali razpored tekem in... Preberi več

Obvestila

06. Jun 2018

T-2 ❤ življenje - podarili smo reševalni motor

Nastopilo je poletje, naša dobrodelna akcija T-2 ❤ življenje se počasi zaključuje. Veseli nas, da nam je s... Preberi več

Pridružite se zadovoljnim naročnikom!

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, ugodnimi naročniškimi paketi in podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več