Opis vmesnikov

Opis PSTN/FAX, BRI in PRI vmesnikov

Vmesniki za povezavo hišne telefonske centrale v javno telefonsko omrežje prek omrežja T-2:

  • Analogni PSTN/FAX vmesnik je namenjen za vklop analognih telefonov, fax-a, pos terminala in/ali alarmne naprave.
  • ISDN BRI vmesnik deluje v načinu točka več točk (PMP, point to multi point; MSN). Omogoča priklop ISDN telefonskih aparatov.
  • ISDN BRI vmesnik deluje v načinu točka točka (PP, point to point; DDI). Omogoča do 8 istočasnih govornih kanalov.
  • ISDN PRI vmesnik se pri uporabniku vzpostavi preko E1 voda. Omogoča do 30 istočasnih govornih kanalov. Razširljiv je na 4 x E1 oz. 120 govornih kanalov.

Na sliki: shema priključitve hišne centrale v telefonski sistem T-2 preko PRI vmesnika. PRI vmesnik omogoča do 120 sočasnih govornih kanalov.

Želite izvedeti več Preverite ponudbo

Novice in ugodnosti

Novosti

02. Dec 2019

Top model meseca decembra: Samsung Galaxy A40

S katerim telefonom bomo leto snemali novoletni ognjemet? Naš odgovor bi bil »Z novim Samsungom...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?