Poslovni varnostni paket Panda

Celovita varnostna rešitev za majhna in velika podjetja.

Mislite, da je vaše podjetje zašciteno proti ranljivostmi ničtega dne in ciljanimi napadi?

Adaptive Defense natančno klasificira vse procese in aplikacije, ki tečejo v vašem poslovnem omrežju in dovoli izvajanje le tistim procesom, ki so legitimni.

Temelji na treh načelih:

  • nenehno spremljanje procesov na vaših računalnikih in strežnikih,
  • samodejna klasifikacija na podlagi strojnega učenja in analize podatkov “Big Data” v oblaku,
  • analiza s strani naših tehničnih strokovnjakov, ki klasificirajo vse aplikacije, ki niso bile razvrščene samodejno in s tem poskrbijo, da v vašem sistemu tečejo le zaupanja vredne storitve in procesi.

Rešitev za podjetja

Panda Adaptive Defense je varnostna rešitev, ki vključuje Endpoint detection, protection in response (EDR), s 100% klasifikacijo procesov. Je edina prava rešitev proti najnovejšimi grožnjami, kot so kriptovirusi, ki jih navadni antivirusni programi ne prepoznajo. Kombinacija rešitev zagotavlja izjemno podrobno in natančno prepoznavanje vseh aktivnosti na računalniku, Adaptive Defense vam zagotavlja odličen nadzor nad tekočimi procesi in morebitnimi napadi.

Vaše datoteke, gesla in dokumenti so neprecenljivi – ne le za vas, tudi za druge

Tradicionalne protivirusne rešitve vas ščitijo zgolj pred tradicionalnimi grožnjami, novim, naprednim grožnjam pa preprosto niso kos. Podučite se o spletnem kriminalu in izsiljevanju ter načinih, kako svoje podjetje/poslovanje zaščititi pred najnovejšimi škodljivimi kodami in drugimi digitalnimi grožnjami.

Razlika med klasičnimi protivirusnimi programi in Adaptive Defense

Klasičen antivirusni program Adaptive defense 360
Temelji na podpisanih datotekah Temelji na vedenjski inteligenci (Big data + stojno učenje)
Zazna le vnaprej znane grožnje Ščiti pred vsemi vrstami groženj: Znane in neznane škofdljive kode, napredne obstoječe grožnje, Non-Malware napadi in druga zlonamerna vedenja
Obvešča le o tistih nevarnostih,za katere ve, da so škodljive Je upravljana storitev, ki nenehno spremlja, beleži in razvršča 100% aktivnih procesov, tudi če so sprva klasificirani kot zaupanja vredni
Osnovna zaščita Preprečevanje, zaznavanje in ukrepanje
Ne nudi nobenih informacij o napadu Podrobne forenzične informacije, varnostna revizija in opozorila v realnem času
Deluje, ko škodljiva koda vstopi v sistem, ne spremlja delovanja procesov Celovita vidljivost dejavnosti v sistemu

 

Pošljite povpraševanje

 

Endpoint Protection

Panda Security vam predstavlja izjemno lahko in preprosto rešitev za varnost in povečanje storilnosti vaših naprav. Endpoint Protection Plus s seboj prinaša centralizirano upravljanje in zagotavlja neprekinjeno zaščito vsem vašim delovnim postajam Windows, Mac in Linux, vključno s prenosnimi računalniki in strežniki, ter zaščito za virtualne sisteme in naprave Android.

 

Tehnologija Collective Intelligence

Pandina tehnologija Collective Intelligence ščiti vaše delovne postaje in strežnike pred grožnjami in napadi, ki izkoriščajo t.i. ranljivost ničtega dne, pri tem pa od vas ne zahteva uporabe dodatne, nepotrebne IT-infrastrukture. Hkrati tudi spremlja in filtrira spletni promet ter ustavi nezaželeno pošto, kar omogoča podjetjem, da se osredotočijo na svoje poslovanje in pozabijo na neproduktivno vedenje zaposlenih.

Centralizirano upravljanje

Z zaščito Endpoint Protection Plus je upravljanje varnosti priročno in enostavno. Ena sama spletne konzola vam omogoča centralizirano upravljanje vseh vaših naprav kadarkoli in od koderkoli, ne da bi pri tem potrebovali tehnično znanje.

Pošljite povpraševanje

Novice in ugodnosti

Novosti

17. Maj 2024

HBO Max kmalu samo Max

Warner Bros Discovery predstavlja izboljšano pretočno platformo Max, ki bo na T-2 televiziji na...

Zabava

17. Maj 2024

Dune: Peščeni planet, 2. del: Filmska uspešnica prihaja na Max

Filmska uspešnica Dune: Peščeni planet, 2. del bo premierno predstavljena 21. maja na novi...

Zabava

10. Maj 2024

Vse najboljše T-2

20 let tehnologij prihodnosti, 20 let storitev, 20 let zadovoljnih naročnikov in 20 let...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?