Brezčasni MINI

Za podjetja ali zaposlene, ki pri svojem delu malo uporabljate mobilni telefon, vseeno pa ne morete poslovati brez njega. Z omejenim nizkim mesečnim stroškom ste lahko vedno dosegljivi in povezani s spletom.
Že od 3,93 EUR na mesec

Paket Brezčasni Mini vključuje 200 minut klicev v vsa slovenska omrežja, 200 SMS ali MMS sporočil in 200 MB podatkovnega prenosa, kar povsem zadošča, če za prenos podatkov uporabljamo brezžični (wi-fi) dostop.

Znotraj fiksnega in mobilnega T-2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja 200
SMS/MMS 200
Podatkovni prenos** 200 MB
Podatkovni prenos v EU (max)** 200 MB
Mesečna naročnina brez DDV 5,73 €

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Brezčasni Mini - 200 MB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,71 centa (0,0071 €) z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Poraba v EU je omejena na najvišjo možno količino, ki je navedena v tabeli. Cenik mobilnega gostovanja lahko preverite na tej povezavi.

 

 

 

 

Preveri ponudbo

Novice in ugodnosti

Zabava

27. Aug 2018

Septembra na Viasat History

Ne zamudite ekskluzivnih vsebin na na priljubljenem zgodovinskem programu.

Novosti

01. Aug 2018

Top model meseca Samsung Galaxy A6

Večopravilnost na dlani – to bi bil primeren opis tokratnega TOP modela meseca.

Novosti

18. Jul 2018

Aplikacija RTV 4D

Letos smo za uporabnike T-2 televizije prenovili domači zaslon, na katerem so vaše priljubljene vsebine razporejene na različne kategorije.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?