Brezčasni MINI

Za podjetja ali zaposlene, ki pri svojem delu malo uporabljate mobilni telefon, vseeno pa ne morete poslovati brez njega. Z omejenim nizkim mesečnim stroškom ste lahko vedno dosegljivi in povezani s spletom.
Že od 3,93 EUR na mesec

Paket Brezčasni Mini vključuje 200 minut klicev v vsa slovenska omrežja, 200 SMS ali MMS sporočil in 200 MB podatkovnega prenosa, kar povsem zadošča, če za prenos podatkov uporabljamo brezžični (wi-fi) dostop.

Znotraj fiksnega in mobilnega T-2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja 200
SMS/MMS 200
Podatkovni prenos** 200 MB
Podatkovni prenos v EU (max)** 200 MB
Mesečna naročnina brez DDV 5,73 €

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Brezčasni Mini - 200 MB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,71 centa (0,0071 €) z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Poraba v EU je omejena na najvišjo možno količino, ki je navedena v tabeli. Cenik mobilnega gostovanja lahko preverite na tej povezavi.

 

 

 

 

Preveri ponudbo

Novice in ugodnosti

Novosti

02. Jul 2018

Top model meseca LG V30

LG V30 ima vse, kar od pametnega telefona potrebujete. Odlično kamero, hiter procesor, ogromen zaslon,... Preberi več

Televizija

13. Jun 2018

Priklopite se na tv2goooooool!

Začetek svetovnega prvenstva v nogometu je že tik pred vrati. Ste si že pogledali razpored tekem in... Preberi več

Obvestila

06. Jun 2018

T-2 ❤ življenje - podarili smo reševalni motor

Nastopilo je poletje, naša dobrodelna akcija T-2 ❤ življenje se počasi zaključuje. Veseli nas, da nam je s... Preberi več

Pridružite se zadovoljnim naročnikom!

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, ugodnimi naročniškimi paketi in podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več