MotoGP: Četrta dirka za VN Španije

Najboljše dirkače sveta čaka nova dirka te sezone, ki se bo odvijala v Jerezu. Dirka za Veliko nagrado Španije bo že to nedeljo na Kanalu A.

Četrta dirka sezone bo odprla priložnost številnim domačim dirkačem, da ponovno pokažejo svoj potencial. V ospredju je trenutno vodilni dirkač skupnega seštevka prvenstva Jorge Martin, ki je v nizkem štartu, da zopet napade novo zmago v sezoni.

 VN Španije

Ne zamudite sobotne kvalifikacije ob 10.45 in nedeljske dirke za VN Španije ob 13.15., ki si ju boste lahko ogledali na Kanalu A na naši T-2 TV in na Tv2go. Dirke svetovnega prvenstva bodo trajale vse do 17. novembra, zadnja bitka za zmago pa bo potekala v Valenciji.

 Urnik dirk

Nepozabno dirkaško dogajanje

Pred nami je zopet vznemirljiv vikend, poln adrenalina in hitrosti. Medtem, ko se dirkači pripravljajo na izzive, ki jih prinaša zahtevna steza v Jerezu, navijači nestrpno pričakujejo, kdo bo tokrat na vrhu stopničk. Spremljajte dogajanje na stezi, bodite del dirkaškega spektakla in skupaj z nami navijajte za najboljše dirkače MotoGP.

Uživajte v dirkaškem spektaklu!

Zabava

20 let premikanja meja hitrosti

Časi piskajočih modemov so mimo. Preverite, kam nas je popeljala hitrost interneta 20 let kasneje.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?