UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu na RTV Slovenija

Bliža se UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu, kjer se bo Slovenija v prihodnjih tednih pomerila z Danci, Srbi in Angleži. Ne zamudite napetih tekem, ki jih bo prenašala in vsebinsko pokrivala RTV Slovenija.

Prenos na RTV Slovenija

Med 14. junijem in 14. julijem 2024 bo televizija Slovenija prenašala UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu. Vsi navijači si boste lahko ogledali najmanj tri tekme slovenske reprezentance, ki se je letos po dolgih letih ponovno uvrstila na evropsko prvenstvo. Televizija SLO 2 bo skupno predvajala kar 22 tekem. Komentator finalne tekme in vseh slovenskih tekem bo Urban Laurenčič.

Ne zamudite nogometne tekme med Slovenijo in Dansko.

Prva tekma Slovenije bo na sporedu že v nedeljo, 16. junija, ob 17. uri na TV SLO 2. Slovenska reprezentanca se bo v prvem boju za zmago pomerila z Dansko, 20. junija sledi tekma s Srbijo, 25. junija pa bo na sporedu tekma z Anglijo.

Še več nogometnih vsebin

Osrednji del televizijskega nogometnega dogajanja bo na sporedu vsak večer med 20. in 21. uro, ki ga bo predstavljala oddaja Das Gol. Izmenično jo bodo vodili Saša Jerković, Tomaž Hudomalj in Anže Bašelj s pomočjo novinarjev, ki bodo dogajanje poročali v živo iz Nemčije. Za vse nogometne navdušence pa so pri RTV SLO pripravili posebno rubriko, kjer bodo ustvarjalci oddaje Kaj dogaja? na svoj edinstven način predstavili nogometne tematike.

Val 202 in spletni portal RTV Slovenija

Zgodbe iz zakulisja, portreti nogometnih junakov, zanimivosti o naših nasprotnikih in vsakodnevni podkast Žoga je okrogla bodo na voljo tudi na drugem programu Radia Slovenija - Val 202. Radijski program bo v času tekem poskrbel za športno obarvane prenose tekem slovenske reprezentance. Na dan slovenskih tekem bodo poskrbeli za posebne utrinke iz Stuttgarta, Münchna in Kölna, ki jih boste lahko spremljali tudi na družbenih omrežjih Vala 202.
 

Tekma med Slovenijo in Dansko bo na sporedu že to nedeljo, 16.6.2024, ob 17. uri na TV SLO 2

Prav tako bo Evropsko prvenstvo dostopno na spletnem podportalu RTV SLO s poglobljenimi članki, podkasti, analizami in intervjuji. Vsi strastni navijači nogometa, se boste lahko preizkusili tudi v nagradni igri Nostradamus, v kateri boste lahko napovedovali izide tekem in sodelovali za glavno nagrado - televizijski sprejemnik. 

Ogled tekem tudi izven Evropske unije

Ogled tekem bo možen tudi izven Slovenije preko pametnih naprav s pomočjo aplikacije RTV 365. Vsem zavezancem za plačilo RTV prispevka namreč preko registracije in prijave omogočajo ogled vsebin na področju celotne Evropske unije.

Držimo pesti za naše nogometaše

Pridružite se spremljanju UEFA Evropskega prvenstva v nogometu na RTV Slovenija na naši T-2 TV ter navijajte za slovenske nogometaše. Skupaj lahko ustvarimo nepozabno vzdušje in jim pomagamo na poti do zmage.

Zabava

Spremljajte nogometne vrhunce s T-2 Športno statistiko

Za vse strastne nogometne navijače smo pri T-2 pripravili še več športnih vsebin z aplikacijo Športne statistike.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?