Spremljajte nogometne vrhunce s T-2 Športno statistiko

Vsi nogometni navdušenci zagotovo že komaj čakate napete trenutke, ki jih prinaša letošnje Evropsko prvenstvo v nogometu. Ker se čas tekem in spremljanje najljubših ekip hitro približuje, smo pri T-2 pripravili še več športnih vsebin z aplikacijo Športne statistike.

Športna statistika za še več športa

Vse, kar potrebujete za popolno nogometno izkušnjo, je zdaj zbrano na enem mestu - preprosto in pregledno! Kakšna je bila posest žoge? Kakšen je rezultat? Vse to in še več boste imeli na dosegu roke že v času tekme s pomočjo aplikacije Športne statistike, ki jo najdete s pritiskom na Modri gumb na vašem daljincu ali v meniju TV vmesnika.

Uporabite aplikacijo Športne statistike za več športa.

Kaj boste našli v aplikaciji?

  • Sveže novice iz prvenstva, ključne dogodke in zanimiva ozadja ekip,
  • Razpored tekem,
  • Pregled skupin, lestvic in zaključnih bojev,
  • Statistiko posamezne tekme s pregledom dogodkov tekme in postavami.

Ogled pomembnih rezultatov s pomočjo aplikacije Športne statistike.

Aplikacija bo dostopna na vseh napravah STB (razen VIP1003) in pametnih televizijah. Poleg že omenjenega Modrega gumba, bo aplikacija dostopna tudi na Info zaslonu, EPG zaslonu (desni stolpec), na zaslonu za predvajanje in na zaslonu z aplikacijami (Horizont).

Športne statistike bodo na voljo vsem naročnikom T-2 TV brez doplačila. Prav tako, si lahko naročniki T-2 TV vse tekme, predvajane na RTV SLO2 ogledate na vaših mobilnih napravah in računalnikih preko aplikacije Tv2go.

Ne zamudite ključnih trenutkov

Med prvenstvom bomo na RTV SLO2 skrbno označevali TOP dogodke, ki bodo samodejno predvajali vrhunce tekem. Poskrbeli bomo, da ne boste zamudili ključnih trenutkov, ki jih prinaša največji športni dogodek. Z direktnimi bližnjicami boste lahko spremljali vse tekme, ki se bodo predvajale na SLO2, statistiko vseh ostalih tekem pa si lahko uporabniki ogledajo v aplikaciji.

Spremljajte statistiko vseh tekem Evropskega prvenstva.

Spremljajte, analizirajte in uživajte

Ne glede na to, ali ste strastni navijač, ki želi imeti vsako podrobnost tekme pri roki, ali pa samo gledalec, ki želi videti neverjeten gol, bo aplikacija Športne statistike zagotovo del vašega nogometnega doživetja. Spremljajte, analizirajte in uživajte v vsakem trenutku vašega najljubšega športa!

Zabava

Nasveti za nogometne navijače

Ste se odločili, da si boste letos s prijatelji skupaj ogledali tekme največjega nogometnega spektakla leta? Preberite nekaj naših nasvetov za sproščeno nogometno zabavo. Ne pozabite pa tudi na predpriprave!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?