Nasveti za nogometne navijače

Največji nogometni spektakel je popolna priložnost za prijetno druženje s prijatelji. Nogomet v živo je odlična priložnost, da spremljate tekme skupaj, v najboljši družbi. Preberite nekaj naših nasvetov za sproščeno nogometno zabavo. Ne pozabite pa tudi na predpriprave!

Pomembne so predpriprave

Na začetku ne pozabite na predpriprave! Če ste tokrat vi gostitelj dogodka, pripravite načrt, pravočasno povabite prijatelje in preverite, ali imate vse kar potrebujete za nepozabno zabavo. Če vas zanima, kako se je predpriprav lotil Jože, si poglejte spodnji video. Izbral je prav zanimivo taktiko. Kako pa potekajo vaše priprave na nogometni spektakel leta? 

Kaj je torej najpomembnejše?

  • Priskrbite si pametno televizijo z dovolj velikim ekranom in dobro grafiko.
  • Preverite, če vaš ponudnik omogoča ogled nazaj, da boste s kolegi postali pravi VAR sodniki.
  • Nezainteresirane družinske člane pošljite na izlet ali počitnice v terme.
  • Povabite skupino najboljših kolegov.

Ustvarite udoben prostor

Ko so predpriprave zaključene, je čas za ureditev prostora. Poskrbite za pravi prostor, kjer boste s prijatelji lahko uživali ob ogledu tekem nogometa v živo. Z udobno sedežno garnituro, prostorom, kjer ne boste motili ostalih članov družine in se boste lahko prepustili vzklikom odločilnih golov, pomembnih sodnikovih odločitev ali zabavnih preigravanj igralcev, lahko spremenite ogled tekem v pravo nogometno zabavo.

Nogomet v živo v družbi prijateljev.

Pripravite vzdušje

Za pravo doživetje je pomembno tudi dobro nogometno vzdušje. Za piko na i okrasite prostor z navijaškimi pripomočki, kot so majhne zastavice in navijaški šali v barvah vaše najljubše ekipe, ki bodo poskrbeli za pristno doživetje in dvignili stopnjo navdušenja na najvišjo raven.

Ne pozabite pa niti na piščalke, ki jih boste kot VAR sodniki še kako potrebovali. Hkrati pa boste poskrbeli, da bodo tudi vsi sosedje, ki imajo počasnejšo televizijo, že predčasno vedeli, da so naši zadeli gol.

 Z ogledom nazaj lahko tudi vi postanete VAR sodniki.

Ne pozabite na prigrizke in pijačo

Poleg prijetnega prostora, v katerem boste lahko brezskrbno uživali ob napetih tekmah, ne pozabite na prigrizke in hladno pijačo. Pripravite različne slane prigrizke, kot so čips, prestice, arašide, slane palčke ipd. Ponudite jih lahko v skledah skupaj z različnimi omakami.

Lahko pa se celo še bolj potrudite in se s kolegi dogovorite, da vsak nekaj prinese, naredite lahko celo interno tekmovanje kdo bo pripravil najboljši prigrizek. Na tak način imate še daljše druženje kot zgolj ogled tekme, vanj se lahko vključijo vsi družinski člani, poskrbite pa tudi za tekmovalni duh še pred samim začetkom nogometa v živo.

Ob ogledu tekem se vedno prileže tudi osvežilna pijača, lahko je alkoholna, vendar poskrbite tudi za brezalkoholno pijačo – le tako boste poskrbeli za varnejši odhod prijateljev domov.

K ogledu nogometa v živo se najbolj prileže ledeno mrzlo pivo in slani prigrizki.

T-2 funkcije za prave nogometne navijače

T-2 TV ponuja vrsto zanimivih funkcionalnosti tudi za tiste športne navijače, ki zaradi obveznosti zamudite odločilne trenutke tekem ali če si s prijatelji želite kakšno akcijo še enkrat bolj podrobno pogledati in presoditi, kaj se je v resnici zgodilo.

Brez skrbi, za vas imamo rešitev, da ne boste izpustili prav nobene tekme, napetih sodnikovih odločitev in izjemnih golov.

Ogled za nazaj vam omogoča, da ne zamudite prav nobenega trenutka nogometne tekme.

Vsi športni trenutki na enem mestu

Za vse strastne navijače smo pripravili še več športnih trenutkov na enem mestu.

TV funkcija Modri gumb omogoča hiter pregled ključnih trenutkov tekem, ki ste jih morda zamudili. Na Modrem gumbu lahko prav tako najdete aplikacijo Športne statistike in TOP dogodke v video pregledu, s katerim boste na tekočem o nogometnem dogajanju.

Preizkusite Modri gumb, ki je že vključen v storitev časovni zamik.

Za tiste, ki še niste naši naročniki, pa lahko preizkusite T-2 TV mesec dni brezplačno – v kateremkoli omrežju.  

Nogomet v živo je lahko odličen tudi preko televizijskih ekranov.

Aplikacija Športne statistike

Kakšna je bila posest žoge? Kakšen je rezultat? Vse to in še več boste odslej lahko spremljali že v času tekme v aplikaciji Športne statistike, ki jo najdete s pritiskom na Modri gumb na vašem daljincu ali v meniju TV vmesnika.

Aplikacija prinaša podrobne podatke o tekmi, podrobnejši pregled prihajajočih tekem in preteklih rezultatov ter aktualen pregled novic.

Aplikacija je na voljo vsem naročnikom T-2 TV brez doplačila.

Top dogodki tekem v video pregledu

Ste zamudili tekmo? Pritisnite Modri gumb in si vse TOP dogodke oglejte v kratkem video pregledu kadarkoli in kolikokrat želite.

 Za ogled TOP dogodkov morate biti naročnik časovnega zamika.

Časovni zamik
TOP dogodki so del storitve časovnega zamika. Želite preizkusiti? Naročite v T-2 Klubu po ugodnejši ceni!
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?