Nasveti za nogometne navijače

Največji nogometni spektakel leta ponuja popolno priložnost za prijetno druženje s prijatelji. In, če ste se tudi vi odločili, da si boste letos nogometno poslastico ogledali skupaj s prijatelji, preberite nekaj naših nasvetov za sproščeno nogometno zabavo. Ne pozabite pa tudi na predpriprave!

Pomembne so predpriprave

Na začetku ne pozabite na predpriprave! Jože se je odločil, da bo letos gostitelj nogometne zabave prav on, zato je zbral prijatelje, pripravil načrt, pozabil pa ni niti na predpriprave. Izbral je prav zanimivo taktiko. Kako pa potekajo vaše priprave na nogometni spektakel leta? ;)

Poskrbite za udobje

Če ste predpriprave uspešno zaključili, je sedaj čas za udobno namestitev. Poskrbite za pravi prostor, kjer boste s prijatelji lahko uživali ob ogledu tekem. Z udobno sedežno garnituro, prostorom, kjer ne boste motili ostalih članov gospodinjstva in se boste lahko prepustili vzklikom odločilnih golov, pomembnih sodnikovih odločitev ali zabavnih preigravanj igralcev lahko spremenite ogled tekem v pravo nogometno zabavo.

Pripravite vzdušje

Prostor, v katerem boste spremljali tekmo lahko tudi okrasite z navijaškimi pripomočki – z majhnimi zastavicami in navijaškimi šali bo ogled tekem v pravem nogometnem slogu.

Ne pozabite na prigrizke in pijačo

Poleg prijetnega prostora, v katerem boste lahko brezskrbno uživali ob napetih tekmah, ne pozabite na prigrizke in hladno pijačo. Nakupite različne slane prigrizke, kot so čips, prestice, arašide, slane palčke ipd. Ponudite jih lahko v večjih ali manjših skledah skupaj z različnimi omakami. Ob ogledu tekem se vedno prileže tudi osvežilna pijača, lahko je alkoholna, vendar morate poskrbeti tudi za brezalkoholno pijačo – le tako boste poskrbeli za varnejši odhod prijateljev domov.

T-2 funkcije za prave nogometne navijače

T-2 TV ponuja vrsto zanimivih funkcionalnosti tudi za tiste športne navijače, ki zamujajo na ogled tekem s prijatelji ali pa si jih zaradi obveznosti ne morejo ogledati v živo, ne želijo pa izpustiti neskončnih debat s prijatelji o najboljših trenutkih posameznih tekem, napetih sodnikovih odločitvah, izjemnih golih, enajstmetrovkah itd. 

Z Modrim gumbom, ki sproži TOP dogodke tekem boste vedno na tekočem. Modri gumb nogometnim navdušencem omogoča, da lahko na hitro pogledate tekme, ki ste je morda zamudili ali pa so za vas manj pomembne - ogledate si lahko le ključne momente in ste tako "opremljeni" za pogovor s prijatelji. Preizkusite jih sami – modri gumb je že vključen v storitev časovni zamik. Za tiste, ki še niste naši naročniki, pa lahko preizkusite T-2 TV mesec dni brezplačno – v kateremkoli omrežju. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?