Spoznajte rokometni podkast Roling

Meseca marca je zaživel rokometni podkast Roling, ki si je s predstavitveno epizodo in aktivno prisotnostjo na družbenih omrežjih utrl pot med ljubitelje rokometa. Želja ekipe je prinesti več zanimivosti, analizi in tenutkov iz zakulisja med gledalce ter se poglobiti v samo rokometno dogajanje.

Poteza več, beseda več

Podkast, ki nosi geslo Poteza več, beseda več, ustvarjajo Anže Ratajec in Lojze Grčman, ki sta bila pravzaprav pobudnika te ideje ter Aljaž Kutnar, Dominik Pekeč in Klemen Ceglar, ki skrbijo za samo izvedbo podkastov. Zanimivo je, da so prav vsi tako ali drugače tesno povezani z rokometom.

Podkast Roling

Zakaj podkast?

Ker ekipa verjame, da si rokomet zasluži več kot le površinske novice in kratke izjave po tekmah. Roling si prizadeva razširiti obzorja ljubiteljev rokometa tako, da predstavi tako že znane rokometne obraze kot tudi neodkrite talente ter hkrati poudari širši kontekst tega športa.

Rokomet ni le igra, je način življenja

Podkast Roling ne sledi le rezultatom, temveč raziskuje srce rokometa. Z združenimi močmi, entuziazmom in podporo prijateljev se podaja v svet športa, kjer je vsaka poteza več kot le igra - je zgodba. Ne zamudite njihovih mesečnih epizod, kjer se odkrivajo skriti kotički tega čudovitega športa. Spremljajte njihove epizode na najbolj priljubljenih družbenih omrežjih in v naši T-2 videoteki. Rokomet je več kot le igra, je način življenja.

Zabava

MotoGP: Četrta dirka za VN Španije

Ne spreglejte napete dirke za Veliko nagrado Španije, ki jo lahko že ta vikend spremljate na naši T-2 televiziji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?