Mobilni XS

Mobilni paket XS je osnovni naročniški paket, pri katerem plačate le dejansko porabo. Pomembna prednost: vsi klici v stacionarnem in mobilnem omrežju T-2 so brezplačni!

Osnovni paket vključuje brezplačne klice v omrežjih T-2, klice v ostala omrežja, poslana sporočila in prenos podatkov pa plačate glede na dejansko porabo. Da bi mesečno naročnino najbolj prilagodili svojim navadam pri uporabi mobilnega telefona, lahko paketu XS dodate še paket Mobilnega interneta, dodatna SMS sporočila ali pa zakupite dodatne enote. Vse spremembe bodo vidne v polju Izračun.

Želite izvedeti več Preverite ponudbo

Novice in ugodnosti

Novosti

09. Sep 2020

Preklopite na T-2 mobilno in izberite 50 ali 100 % popust!

Izberite paket Oranžni Midi ali Oranžni Maxi in ob sklenitvi dvoletne vezave, izkoristite eno...

Obvestila

16. Sep 2020

Spodbujajmo naše hokejiste

Lansko leto smo z družbo Telesat sklenili pogodbo o odkupu omrežja kabelsko komunikacijskega...

Tehnologija

27. Aug 2020

Je slab Wi-Fi signal končno lahko stvar preteklosti?

V zadnjih mesecih si je marsikdo izmed nas uredil pisarno kar v svojem domu. Potrebno je bilo...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?