Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Švicarska družba Icertias že nekaj let na osnovi ocen kupcev pripravlja seznam najbolje ocenjenih ponudb na posameznih trgih.

Za leto 2019 smo certifikat odličnosti Best Buy prejeli za poslovno ponudbo, in sicer certifikat za najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v kategoriji internet za poslovne uporabnike.

Boštjan Kirm, vodja sektorja za prodajo poslovnim uporabnikom, je ob tem povedal: »Pridobljeni certifikat je plod dolgoletnega truda tehničnih in prodajnih ekip, da znamo našim strankam ponuditi točno tisto, kar potrebujejo, in po pogojih, ki jih tudi stranke prepoznavajo, da so ustrezni. Ni vedno najpomembnejše, da smo najcenejši na trgu. Saj tudi naše stranke prepoznavajo kakovost, ki jim jo nudimo z našimi storitvami. Izjemno veseli smo tega priznanja, zato še enkrat čestitke ekipi za tako velik dosežek.«

Preverite ponudbo na optiki

 

Razvoj tehnoloških rešitev na področju IP tehnologij je omogočil tudi napredek xDSL tehnologije, da je ta povsem konkurenčna ostalim širokopasovnim dostopom in omogoča visoke internetne hitrosti.

Certifikat zajema tudi ponudbo interneta na bakrenem omrežju.

Preverite poudbo na bakrenem omrežju

Novice in ugodnosti

Zabava

17. Apr 2024

20 let tehnologij prihodnosti: Ali ste vedeli?

Kje smo bili prvi? Kaj vse smo dosegli? 20 let tehnologij prihodnosti nas je pripeljalo do tega...

Zabava

16. Apr 2024

El Clásico: Sodelujte in osvojite velike nagrade

Ne zamudite napete nogometne tekme med Barcelono in Real Madridom ter vrhunskih nagrad, ki vam...

Zabava

12. Apr 2024

MotoGP: Prihaja napeta dirka za VN Amerik

Ne spreglejte napete dirke za Veliko nagrado Amerik, ki jo lahko že ta vikend spremljate na naši...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?