Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Švicarska družba Icertias že nekaj let na osnovi ocen kupcev pripravlja seznam najbolje ocenjenih ponudb na posameznih trgih.

Za leto 2019 smo certifikat odličnosti Best Buy prejeli za poslovno ponudbo, in sicer certifikat za najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v kategoriji internet za poslovne uporabnike.

Boštjan Kirm, vodja sektorja za prodajo poslovnim uporabnikom, je ob tem povedal: »Pridobljeni certifikat je plod dolgoletnega truda tehničnih in prodajnih ekip, da znamo našim strankam ponuditi točno tisto, kar potrebujejo, in po pogojih, ki jih tudi stranke prepoznavajo, da so ustrezni. Ni vedno najpomembnejše, da smo najcenejši na trgu. Saj tudi naše stranke prepoznavajo kakovost, ki jim jo nudimo z našimi storitvami. Izjemno veseli smo tega priznanja, zato še enkrat čestitke ekipi za tako velik dosežek.«

Preverite ponudbo na optiki

 

Razvoj tehnoloških rešitev na področju IP tehnologij je omogočil tudi napredek xDSL tehnologije, da je ta povsem konkurenčna ostalim širokopasovnim dostopom in omogoča visoke internetne hitrosti.

Certifikat zajema tudi ponudbo interneta na bakrenem omrežju.

Preverite poudbo na bakrenem omrežju

Novice in ugodnosti

Obvestila

13. Maj 2021

Z akcijo T-2 ❤ življenje prižigamo lučke v slovenskih porodnišnicah

Danes je na lokaciji postojnske Bolnišnice za ženske bolezni in porodništvo, kjer ima sedež tudi...

Zabava

11. Maj 2021

VESELIČKA pri vas doma z Natalijo Verboten, Dejanom Dogaja in drugimi!

V soboto 5. junija vas vabimo na spletni koncert – Veselička

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?