Bakreno omrežje (XDSL)

Želite hiter in zanesljiv dostop do interneta? VDSL storitve so dostopne v vseh večjih in manjših krajih po Sloveniji. Vsem poslovnim uporabnikom je ob naročilu VDSL storitve na voljo tudi Statični IP naslov, elektronska pošta za zaposlene in prostor za postavitev spletne strani.

Naročnik za uporabe storitve dostopa do interneta za vsako priključno točko na lokaciji plačuje mesečno naročnino, ki je za določeno hitrost prenosa (izbere si jo naročnik v skladu z maksimalnimi možnimi prenosnimi hitrostmi) določena v spodnji preglednici.

Naročniki lahko uporablja storitve interneta kapacitete od 1/0,256 Mbit/s do 60/25 Mbit/s že od 20,48 EUR mesečno naprej.

Vzpostavitev Ethernet priključne točke: brezplačno

V primeru, da naročnik želi naročiti T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom nacionalnega operaterja pri uporabi tehnologije VDSL so možni zakupi vseh povezav, razen  zakup hitrosti širokopasovne povezave do 60/25 Mbit/s. Pri uporabi tehnologije ADSL preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom nacionalnega operaterja so možni le zakupi naslednjih štirih hitrosti in sicer: do 1/0,256 Mbit/s, do 4/0,512 Mbit/s, do 8/1 Mbit/s ter do 10/1 Mbit/s.

T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri  naročilu ne bo mogoča.

Skupno razvezan VDSL dostop

VDSL širokopasovni priključek v tem primeru T-2 realizira preko delno razvezane krajevne zanke v bakrenem dostopovnem omrežju nacionalnega operaterja. Uporabnik ohrani obstoječi analogni ali ISDN telefonski priključek nacionalnega operaterja in mu plačuje mesečno naročnino za telefonski priključek in pogovore po njegovem ceniku. Preko VDSL širokopasovnega priključka T-2 zagotavlja osnovno storitev dostopa do interneta z izbrano prenosno hitrostjo, tej storitvi pa lahko uporabnik v skladu svojimi potrebami dodaja ostale storitve s področja IP telefonije in IP televizije, ki jih zagotavlja T-2.

Storitve vključene v mesečni naročnini

Storitve  
Čas odprave napake* Prioritetna obravnava napak
Statični IP naslov Statični IP naslov, več po Ripe
obrazcu in ceniku za Ripe obrazec
QoS Zagotovljeno doseganje 90%
nominalne prenosne hitrosti paketa
Število poštnih predalov Za vsakega zaposlenega v podjetju
Velikost poštnega predala 1 GB vključeno v ceni
Omejitev hkratnih prejemnikov
elektronske pošte**
do 200
Antivirusna zaščita in zaščita
pred nezaželjeno elektronsko pošto
Da, za vsak poštni predal
Prostor na spletnem strežniku T-2*** 500 MB
Urejanje RIPE AS in PI (/24) IP naslovni prostor po ceniku T-2
BGP vzpostavitev in konfiguracija na priključku vključeno v ceni

*        T-2 takoj po prijavi napake pristopi k njeni odpravi in jo obravnava prioritetno.
**      omejitev števila prejemnikov elektronskega sporočila v eni seji.
***    za HTML, ASP.NET, PHP  

Naročnike in uporabnike obveščamo, da se znotraj uporabniško-naročniškega razmerja dejanskemu uporabniku storitve in naročnina zaračunavajo po veljavnem ceniku. 

Na samostojni storitvi interneta za poslovne uporabnike smo prejeli certifikat Best Buy, za najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

želite izvedeti več

Novice in ugodnosti

Zabava

13. Jan 2021

SP v rokometu 2021

Nestrpno pričakujemo prve tekme slovenske reprezentance na SP v rokometu 2021.

Novosti

06. Jul 2020

Svetovno prvenstvo v rokometu na Areni Sport

Ljubitelji športa boste lahko na programu Arena Sport spremljali svetovno prvenstvo v moškem...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?