Bakreno omrežje (XDSL)

Želite hiter in zanesljiv dostop do interneta? VDSL storitve so dostopne v vseh večjih in manjših krajih po Sloveniji. Vsem poslovnim uporabnikom je ob naročilu VDSL storitve na voljo tudi Statični IP naslov, elektronska pošta za zaposlene in prostor za postavitev spletne strani.

Naročnik za uporabe storitve dostopa do interneta za vsako priključno točko na lokaciji plačuje mesečno naročnino, ki je za določeno hitrost prenosa (izbere si jo naročnik v skladu z maksimalnimi možnimi prenosnimi hitrostmi) določena v spodnji preglednici.

Naročniki lahko uporablja storitve interneta kapacitete od 1/0,256 Mbit/s do 60/25 Mbit/s že od 21,30 EUR mesečno naprej.

Vzpostavitev Ethernet priključne točke: brezplačno

V primeru, da naročnik želi naročiti T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom nacionalnega operaterja pri uporabi tehnologije VDSL so možni zakupi vseh povezav, razen  zakup hitrosti širokopasovne povezave do 60/25 Mbit/s. Pri uporabi tehnologije ADSL preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom nacionalnega operaterja so možni le zakupi naslednjih štirih hitrosti in sicer: do 1/0,256 Mbit/s, do 4/0,512 Mbit/s, do 8/1 Mbit/s ter do 10/1 Mbit/s.

T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri  naročilu ne bo mogoča.

Skupno razvezan VDSL dostop

VDSL širokopasovni priključek v tem primeru T-2 realizira preko delno razvezane krajevne zanke v bakrenem dostopovnem omrežju nacionalnega operaterja. Uporabnik ohrani obstoječi analogni ali ISDN telefonski priključek nacionalnega operaterja in mu plačuje mesečno naročnino za telefonski priključek in pogovore po njegovem ceniku. Preko VDSL širokopasovnega priključka T-2 zagotavlja osnovno storitev dostopa do interneta z izbrano prenosno hitrostjo, tej storitvi pa lahko uporabnik v skladu svojimi potrebami dodaja ostale storitve s področja IP telefonije in IP televizije, ki jih zagotavlja T-2.

Storitve vključene v mesečni naročnini

Storitve  
Čas odprave napake* Prioritetna obravnava napak
Statični IP naslov Statični IP naslov, več po Ripe
obrazcu in ceniku za Ripe obrazec
QoS Zagotovljeno doseganje 90%
nominalne prenosne hitrosti paketa
Število poštnih predalov Za vsakega zaposlenega v podjetju
Velikost poštnega predala 1 GB vključeno v ceni
Omejitev hkratnih prejemnikov
elektronske pošte**
do 200
Antivirusna zaščita in zaščita
pred nezaželjeno elektronsko pošto
Da, za vsak poštni predal
Prostor na spletnem strežniku T-2*** 500 MB
Urejanje RIPE AS in PI (/24) IP naslovni prostor po ceniku T-2
BGP vzpostavitev in konfiguracija na priključku vključeno v ceni

*        T-2 takoj po prijavi napake pristopi k njeni odpravi in jo obravnava prioritetno.
**      omejitev števila prejemnikov elektronskega sporočila v eni seji.
***    za HTML, ASP.NET, PHP  

Naročnike in uporabnike obveščamo, da se znotraj uporabniško-naročniškega razmerja dejanskemu uporabniku storitve in naročnina zaračunavajo po veljavnem ceniku. 

Na samostojni storitvi interneta za poslovne uporabnike smo prejeli certifikat Best Buy, za najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

želite izvedeti več

Reference

Z naprednimi in inovativnimi rešitvami zagotavljamo podjetjem kvalitetne storitve in vrhunsko podporo takrat, ko nas potrebujejo.

Gorenjska Banka

Z 2008 je Gorenjska banka začela sodelovanje s T-2 in ga v naslednjih letih nadgrajevala, saj so s svojo strokovnostjo in odzivnostjo izpolnili naša visoka pričakovanja in zahtevam s področja bančništva.

LIDL SLOVENIJA

S podjetjem T-2 smo sodelovali pri projektu novega Lidlovega skladišča, katerega investicija je znašala preko 70 mio €. Z inovativnimi tehničnimi rešitvami in izjemnimi ekipami smo našli rešitve, ki so nam omogočale simultano poslovanje,...

Davor Avsec Vodja področja IT, Lidl Slovenija

Fraport Slovenija d.o.o.

Fraport Slovenija d.o.o. je v letu 2018 izvedel prenovo fiksne telefonije. Izbrali smo podjetje T-2, ki je s svojo prilagodljivostjo in strokovnostjo edino uspelo podpreti naše načrte prenove. V letu 2020 pa smo podjetju T-2 tudi v celoti...

Klemen Bogataj Vodja podrocja IT infrastruktura

Športna loterija

Pri izbiri ponudnika internetnih storitev je za naše podjetje izredno pomembno, da izberemo dolgoročnega partnerja, s katerim bomo sodelovali v vseh mogočih situacijah in nam bo pomagal s svojimi nasveti, bogatimi izkušnjami ter z nami delil...

Janez Ravas Direktor za sisteme in razvoj

Novice in ugodnosti

Novosti

17. Maj 2024

HBO Max kmalu samo Max

Warner Bros Discovery predstavlja izboljšano pretočno platformo Max, ki bo na T-2 televiziji na...

Zabava

17. Maj 2024

Dune: Peščeni planet, 2. del: Filmska uspešnica prihaja na Max

Filmska uspešnica Dune: Peščeni planet, 2. del bo premierno predstavljena 21. maja na novi...

Zabava

10. Maj 2024

Vse najboljše T-2

20 let tehnologij prihodnosti, 20 let storitev, 20 let zadovoljnih naročnikov in 20 let...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?