Spletne domene

Enostavna registracija različnih domen. Upravljanje lahko prepustite našim strokovnjakom ali se odločite za samostojno upravljanje z napredno nadzorno ploščo (cPanel).

O spletnih domenah

Spletno domeno priporočamo vsem poslovnim uporabnikom, ki si želijo predstaviti svojo storitev na spletu.

Z ažurno podporo in svetovanjem poskrbimo, da poteka naročilo novih domen preprosto in hitro, upravljanje domene pa lahko prepustite našim izkušenim strokovnjakom ali se odločite za samostojno upravljanje z napredno nadzorno ploščo (cPanel). Poslovnim in rezidenčnim uporabnikom omogočamo, da si pri T-2 registrirajo svojo domeno s končnico .si ali izberejo katero drugo domeno (.com, .net, ...idr ). V naše upravljanje pa lahko prenesete tudi obstoječe domene, ki ste jih registrirali pri drugih ponudnikih.

Poskrbimo za:

  • Upravljanje in zakup domen
  • DNS gostovanje domen
  • Podaljševanje veljavnosti domene
  • Združitev s poslovnimi rešitvami, kot je uporaba poslovne e-pošte z lastno domeno.
  • Plačilo domene skupaj s T-2 storitvami na enem računu.
  • Prenos domene od trenutnega ponudnika, v primeru obstoječih domen.

Preverite tudi možnosti spletnega gostovanja.

Zakup nove domene

Izbira odgovornega in zanesljivega registrarja domen je pomembna za vaše podjetje, zato poskrbite, da izberete ponudnika, ki se bo prilagodil vašim potrebam in zahtevam ter odgovorno upravljal z vašo domeno. Pooblastite nas lahko tudi, da v vašem imenu uredimo samodejno podaljšanje domen, s tem pa se izognete morebitnim zapletom ob poteku zakupa domene.

Cenik domen s končnico .si:

Leta zakupa domene Cena brez DDV
1 14,75 €
2 26,23 €
3 36,07 €
4 47,54 €
5 58,20 €

Proste domene .si lahko preverite na spletnem mestu: http://www.register.si, za ostale domene lahko uporabite katerikoli javno spletno mesto (whois), kjer obdelujejo te podatke.

Za cenik registracije in zakupa domen z drugimi končnicami, nas prosim kontaktirajte na info.poslovni@t-2.com.

Spletno gostovanje

V T-2 ponujamo tudi spletno gostovanje. Na strežnikih T-2 lahko izberete 1 GB ali več prostora. Skrb za delovanje in nastavitve na strežniku pa v celoti prepustite nam.

Prenos domen

Na T-2 lahko prenesete tudi obstoječe domene, ki jih imate registrirane pri drugih registrarjih. Prenos domen je hiter, plačilo pa enostavnejše, saj bo strošek združen z računom za T-2 storitve. Za prenos je potrebno le izpolniti ustrezen obrazec.

Podpora

Poskrbimo za redno in pravočasno obveščanje o poteku domen, omogočamo pa tudi samodejno podaljšanje domene. Za spremembe in upravljanje domene od vas ne bomo zahtevali nobenega tehničnega znanja, saj bo izkušena ekipa poskrbela za vse potrebno in vam bo vedno na voljo na e-naslovu dns@t-2.com. Nudimo vam tudi možnost sprememb nastavitev ob vnaprej dogovorjeni uri in strokovno pomoč pri reševanju različnih težav z vašo domeno.

Napredno upravljanje (cPanel)

Za napredne uporabnike, ki si želijo neposrednega dostopa za urejanje domene, pripravimo uporabniški vmesnik (cPanel), kjer boste imeli popoln nadzor nad vnosi in urejanjem domene. Za naročilo in več informacij o možnosti samostojnega urejanje domen nas lahko kontaktirate na gostovanje@t-2.com.

Dodatne informacije

Sistem registriranja .si domen izvajamo z Akademsko in raziskovalno mrežo Slovenije. Splošni pogoji in pravilniki v zvezi z registracijo domen so dostopni na povezavi: https://www.register.si/domene/splosno/pogoji-in-pravila-registracije/

Registracijo domen .com izvajamo z ICANN ter preostale domene z Realtime register. Splošni pogoji in pravilniki so dostopni na strani: https://www.icann.org/resources/pages/benefits-2013-09-16-en in https://www.icann.org/resources/pages/educational-2012-02-25-en

Naročilo registracije ali zakupa domen

Za naročilo ali več informacij nas lahko kontaktirate na info.poslovni@t-2.com, pokličete svojega poslovnega skrbnika ali oddajte obrazec. Z veseljem vas bomo kontaktirali in pripravili rešitev, prilagojeno vašim potrebam.

Ob naročilu je potrebno izpolniti obrazec, ki se nahaja tukaj.

Novice in ugodnosti

Zabava

22. Jul 2024

Poletni Divji zahod na Klasiku

Klasik nas to poletje razvaja z legendarnimi uspešnicami Divjega zahoda. Ne zamudite 30-dnevnega...

Tehnologija

15. Jul 2024

Varuh: Naprava, ki prinaša varnost v vaše življenje

V današnjem svetu, kjer varnost in zdravje postajata vedno bolj pomembna, je iskanje ustreznih...

Prijazni nasveti

12. Jul 2024

Zložljivi telefoni: Trik ali prihodnost?

Zložljivi telefoni prinašajo v mobilno tehnologijo novo dimenzijo prilagodljivosti in...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?