Spletno gostovanje

Poskrbite, da bo vaša spletna stran vedno dostopna, zato izberite zanesljivo in varno gostovanje. Na strežnikih T-2 lahko izberete 1 GB ali več prostora. Skrb za delovanje in nastavitve na strežniku lahko v celoti prepustite nam.

O spletnem gostovanju

Vodenje in upravljanje spletnih strani predstavlja svojevrsten izziv, zato je zagotovo zelo pomembno, da imate ob sebi partnerja, ki bo poskrbel za tehnični del, vi pa se boste lahko posvetili dobri vsebini. Naši strokovnjaki so vedno pripravljeni pomagati z nasveti, nastavitvami in reševanjem morebitnih težav. Storitev gostovanja ponujamo na vrhunski strojni opremi in visoko razpoložljivi infrastrukturi, upravljajo pa jo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju gostovanja spletnih strani in vzdrževanja strežnikov.

Ponudba spletnega gostovanja

Poslovni uporabniki lahko izbirajo med:

  • lastnim spletnim strežnikom in
  • gostovanjem na spletnem strežniku T-2, kjer dobite brezplačno v uporabo 1 GB spletnega prostora (možen dodaten zakup prostora) – pogoj za gostovanje pa je lastna domena, ki jo lahko registrirate tudi pri nas.

Cenik:

Zakup dodatnih 1 GB prostora za gostovanje znaša 4,17 € na mesec. 

Zakaj izbrati spletno gostovanje pri T-2?

Na naših spletnih strežnikih lahko objavite preproste predstavitvene strani, kot tudi naprednejše strani, ki vključujejo podatkovne baze in uporabljajo različne programske jezike.

Poskrbimo za:  

  • Neomejen promet
  • Visoko raven zagotavljanja storitve
  • Visoko razpoložljivost infrastrukture
  • Strokovno in zanesljivo podporo
  • Varnost vaših podatkov

Lasten spletni strežnik

Za postavitev lastnega spletnega strežnika potrebujete statični IP naslov in izvajalca IT storitev, ki bo skrbel za vaš strežnik. Prometa na statičnih IP naslovih ne omejujemo, zato vam ta možnost nudi popolno svobodo glede tehničnih rešitev za vašo spletno stran, vendar zahteva dodatno tehnično znanje, da zagotovite ustrezno delovanje strežnika in znotraj zakonskih okvirjev. Če želite varno in stabilno okolje, vam lahko ponudimo tudi možnost najema strežnika v T-2 DATA centru. Za podrobnosti se obrnite na vašega poslovnega skrbnika pri T-2.

Ponudimo van lahko tudi spremembo povratne preslikave IP naslova (reverse DNS) za vse imetnike statičnega IP naslova.

Gostovanje

Upravljanje spletne strani in domen omogočamo preko sodobnega cPanel sistema, kjer imate lahko sami popoln nadzor in si prilagodite okolje za gostovanje vaše strani kadarkoli in kjerkoli.

Pri gostovanju na spletnem strežniku T-2 so spletne strani lahko napisane v programskih jezikih PHP/MySQL. Z gostovanjem lahko prenesete tudi obstoječo domeno ali registrirate novo. Registracijo in vse potrebno lahko uredite direktno z nami.

Registracija in upravljanje domen

Preverite možnosti registracije in upravljanja .si ali drugih domen. Namesto vas uredimo registracijo, poskrbimo za samodejno podaljšanje in sodoben cPanel za samostojno urejanje domen.

Strežniška oprema in varnost

Naša strežniška oprema zagotavlja visoko raven zagotavljanja storitev. Z rednimi pregledi, vzdrževanjem in posodobitvami poskrbimo za nemoteno, hitro in zanesljivo gostovanje spletnih strani. Varnost vaših podatkov je na prvem mestu. Z naprednim požarnim zidom in aktivno programsko opremo poskrbimo za zaščito pred virusi, malware-ji in ostalimi grožnjami.

Podpora

Strokovna ekipa za tehnična vprašanja vam je na voljo na e-naslovu: gostovanje@t-2.com, ki vam bo vedno pripravljena pomagati z nastavitvami ali morebitnem reševanju težav.

Naročilo spletnega gostovanja

Za naročilo ali več informacij nas lahko kontaktirate na info.poslovni@t-2.com, pokličete svojega poslovnega skrbnika ali oddajte obrazec. Z veseljem vas bomo kontaktirali in pripravili rešitev, prilagojeno vašim potrebam.

Preverite tudi ponudbo gostovanja elektronske pošte.

Novice in ugodnosti

Zabava

21. Maj 2024

Ob 20-letnici podarjamo vrhunske nagrade

Pri T-2 vas ob 20-letnici razvajamo z vrhunskimi nagradami, ki bodo poskrbele za še lepši skok v...

Novosti

17. Maj 2024

HBO Max kmalu samo Max

Warner Bros Discovery predstavlja izboljšano pretočno platformo Max, ki bo na T-2 televiziji na...

Zabava

17. Maj 2024

Dune: Peščeni planet, 2. del: Filmska uspešnica prihaja na Max

Filmska uspešnica Dune: Peščeni planet, 2. del bo premierno predstavljena 21. maja na novi...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?