Posebna ugodnost za obstoječe naročnike

Podaljšajte naročniško razmerje in izkoristite posebno ugodnost.

Pripravili smo posebno ponudbo za vas.

Kot dolgoletnega T-2 naročnika vas vabimo, da ponovno sklenete aneks za vezavo naročniškega razmerja za dve leti. Ob tem smo za vas pripravili posebno ugodnost.

 

Ponujamo vam dve letno naročnino na TV paket XL HD za ceno L.

 

Torej boste ob podpisu aneksa za dvoletno vezavo ves čas vezave spremljali programsko shemo XL HD (230+ TV programov) po ceni 13,99 EUR na mesec.

 

Podaljšanje naročniškega razmerja lahko sklenete:

  • preko spletnega portala Horizont,
  • s klicem na telefonsko številko 064 064 064,
  • ali z obiskom katere od T-2 poslovalnic.
Pelji me v Horizont

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?