Televizija

Aktivacija VOYO na drugih napravah

Za spremljanje VOYO vsebin na računalniku, tablici in pametnem telefonu morate VOYO najprej povezati z Voyo.si računom na spletni strani Voyo.si/operater. Najprej morate opraviti prijavo/registracijo za portal Voyo.si. Po prijavi/registraciji Voyo.si izberete operaterja T-2 ter vpišete uporabniško ime in geslo T-2, s čimer povežete Voyo.si. Po uspešni povezavi lahko z uporabniškim imenom in geslom za Voyo.si povežete še vse druge naprave v nastavitvah posameznih aplikacij, skupno do 5 naprav.

*Aplikacija VOYO je na voljo v operacijskih sistemih iOS, Android, Android TV, Windows Phone in BlackBerry ter na pametnih televizorjih LG, Philips, Samsung. Spremljate lahko vsebine na zahtevo (IZBERI+POGLEJ) ter TV programe v živo in s 7-dnevnim časovnim zamikom.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?