Televizija

Aktivacija VOYO na drugih napravah

Za spremljanje VOYO vsebin na računalniku, tablici in pametnem telefonu morate VOYO najprej povezati z Voyo.si računom na spletni strani Voyo.si/operater. Najprej morate opraviti prijavo/registracijo za portal Voyo.si. Po prijavi/registraciji Voyo.si izberete operaterja T-2 ter vpišete uporabniško ime in geslo T-2, s čimer povežete Voyo.si. Po uspešni povezavi lahko z uporabniškim imenom in geslom za Voyo.si povežete še vse druge naprave v nastavitvah posameznih aplikacij, skupno do 5 naprav.

*Aplikacija VOYO je na voljo v operacijskih sistemih iOS, Android, Android TV, Windows Phone in BlackBerry ter na pametnih televizorjih LG, Philips, Samsung. Spremljate lahko vsebine na zahtevo (IZBERI+POGLEJ) ter TV programe v živo in s 7-dnevnim časovnim zamikom.

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?