Mobilna telefonija

Ali je pri gostovanju v omrežju Telekoma Slovenije klicanje v omrežje T-2 brezplačno?

Brezplačni so klici znotraj omrežja T-2 – to velja za klice iz mobilnega v stacionarno omrežje in tudi obratno. Vse druge cene klicev in SMS sporočil so enake, neodvisno od tega, ali je klicatelj oziroma pošiljatelj v T-2 UMTS omrežju, torej uporablja mobilno telefonijo, ali v omrežju nacionalnega gostovanja Telekoma Slovenije, torej kliče s stacionarnega telefonskega priključka. 

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?