Telefonija

Ali lahko nastavim preusmeritev klicev?

Na servisnih straneh lahko preprosto nastavite preusmeritve klicev ter blokado telefonskih klicev. Omogočamo vam več vrst preusmeritev, in sicer:

  • brezpogojno, ko ni odgovora
  • ob zasedenosti
  • in ob napaki

Izberete si želeno preusmeritev in nato vpišete telefonsko številko (stacionarno ali mobilno) oziroma glasovno pošto, na katero želite, da se klici preusmerijo. Vse preusmeritve lahko nastavite neposredno po telefonih z uporabo določenih kod. Pri preusmeritvah se klici obračunavajo po ceniku, in sicer kot klic iz domačega T-2 omrežja v omrežje preusmerjene telefonske številke. Torej, če je preusmeritev nastavljena na katero drugo T-2 stacionarno ali mobilno številko, je le-ta brezplačna.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?