Telefonija

Ali lahko nastavim preusmeritev klicev?

Na servisnih straneh lahko preprosto nastavite preusmeritve klicev ter blokado telefonskih klicev. Omogočamo vam več vrst preusmeritev, in sicer:

  • brezpogojno, ko ni odgovora
  • ob zasedenosti
  • in ob napaki

Izberete si želeno preusmeritev in nato vpišete telefonsko številko (stacionarno ali mobilno) oziroma glasovno pošto, na katero želite, da se klici preusmerijo. Vse preusmeritve lahko nastavite neposredno po telefonih z uporabo določenih kod. Pri preusmeritvah se klici obračunavajo po ceniku, in sicer kot klic iz domačega T-2 omrežja v omrežje preusmerjene telefonske številke. Torej, če je preusmeritev nastavljena na katero drugo T-2 stacionarno ali mobilno številko, je le-ta brezplačna.

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?