Telefonija

Ali lahko prekinem telefonsko razmerje z nacionalnim operaterjem, če želim prenesti telefonsko številko na T-2?

NE! V nobenem primeru ne prekinjajte telefonskega razmerja, dokler ni telefonska številka varno prenesena na T-2. Tudi ob prenosu številke na operaterja T-2 je v nekaterih primerih potrebna uporaba dostopovnih vodov nacionalnega operaterja, ki jih lahko ta v primeru, da vi odpoveste razmerje, prenese na novega naročnika, in s tem vi izgubite možnost priklopa. Predlagamo, da naročniškega razmerja ne prekinjate sami, za vse drugo ob prehodu poskrbimo v T-2..

Navodila, obrazci in primer za prenos telefonske številke ali bloka številk so na voljo v dokumentu ohranitev obstoječe telefonske številke pri prehodu v omrežje T-2.

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?