Brezčasni M

Paket za vse, ki radi brezskrbno klepetate po telefonu in pošiljate sporočila, da obvestite najbližje o novostih. Brez skrbi pa lahko občasno tudi pobrskate po spletu in pregledate e-pošto ali priljubljene aplikacije.
ŽE OD 7,00 EUR na mesec

Mobilni paket Brezčasni M vključuje neomejene klice v vsa slovenska mobilna in stacionarna omrežja, neomejeno število SMS in MMS sporočil ter kar 10 GB prenosa podatkov, omogočen LTE.

Znotraj fiksnega in mobilnega T2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja neomejeno
SMS/MMS neomejeno
Podatkovni prenos 10 GB
Podatkovni prenos v EU (max)** 2,978 GB
Mesečna naročnina z DDV 13,99 €
Cena nadgradnje v paketu prvo leto* z DDV 10,39 €*

 

 

** Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata in sta omejeni s količino podatkovnega prenosa v paketu. Poraba v EU je omejena na najvišjo možno količino, ki je navedena v tabeli.

Oddaj naročilo

Opombe

*Akcijska cena  s 50% popustom na Brezčasne pakete S, M ali L velja za nove in obstoječe naročnike, ki še nimajo aktivne vezave na mobilnem priključku. Akcijska cena velja ob 24 mesečni vezavi na stacionarne in mobilne storitve. Akcija velja do preklica. Mobilni paketi Brezčasni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Brezčasni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 064 064 064.

Primerjaj z ostalimi mobilnimi paketi
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam