Brezčasni Maxi

Izberite Maxi in imejte veliko tistega, kar potrebujete. Kar 3.000 minut pogovorov, dovolj sporočil in 20 GB prenosa podatkov. Po res ugodni ceni.

Paket Brezčasni Maxi vključuje 3.000 minut klicev v vsa slovenska omrežja, 3.000 SMS ali MMS sporočil in 20 GB podatkovnega prenosa. Omogočen LTE.

Znotraj fiksnega in mobilnega T-2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja 3.000
SMS/MMS 3.000
Podatkovni prenos 20 GB
Podatkovni prenos v EU (max) 4,00 GB**
Mesečna naročnina z DDV 9,99 €
Nadgradnja iz Brezčasnega Mini 4,00 €

 

** Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata. Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,71 centa (0,0071 €) z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Poraba v EU je omejena na najvišjo možno količino, ki je navedena v tabeli.

 

 

 

oddaj naročilo

Opombe

Mobilni paketi Brezčasni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Brezčasni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?