Brezčasni Midi

Brezčasni Midi za vse tiste, ki ne želijo plačevati za več kot potrebujete. Za vse zmerne uporabnike mobilne telefonije, ki pa seveda vedo, da potrebujejo tudi podatkovni prenos.
ŽE OD 7,99 EUR na mesec
Klici znotraj fiksnega in mobilnega T-2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja 1.000
SMS/MMS 1.000
Podatkovni prenos* 1.000 MB
Podatkovni prenos v EU (max)** 1.000 MB
Mesečna naročnina z DDV 7,99 €

Poraba v EU je omejena na najvišjo možno količino, ki je navedena v tabeli. Cenik mobilnega gostovanja lahko preverite na tej povezavi.

Pokritost signala LTE:

Opombe

Mobilni paketi Brezčasni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Brezčasni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

*Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Brezčasni Midi - 1000 MB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,71 centa (0,0071 €) z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

**T-2 bo naročniku prenos podatkov v gostovanju v tujini blokiral, ko bo naročnik dosegel stroškovnio mejo 61,00€ z DDV. Naročnik lahko storitev podatkovnega prenosa v tujini odblokira z upoštevanjem navodil, kot mu bodo sporočena v sms sporočilu o blokadi. V nasprotnem primeru se bo blokada prenosa podatkov avtomatsko sprostila s prvim dnem v naslednjem mesecu.

Oddajte naročiloPrimerjalnik paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?