Brezčasni Midi

Brezčasni Midi za vse tiste, ki ne želijo plačevati za več kot potrebujete. Za vse zmerne uporabnike mobilne telefonije, ki pa seveda vedo, da potrebujejo tudi podatkovni prenos.
ŽE OD 5,99 EUR na mesec

Paket Brezčasni Midi vključuje 1.000 minut klicev v vsa slovenska omrežja, 1.000 SMS ali MMS sporočil in 1.000 MB podatkovnega prenosa. Celoten obseg mesečne kvote lahko koristite tudi v območju EU.

Znotraj fiksnega in mobilnega T-2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja 1.000
SMS/MMS 1.000
Podatkovni prenos** 1.000 MB
Podatkovni prenos v EU (max)** 1.000 MB
Mesečna naročnina z DDV 6,99 €
Cena nadgradnje v paketu z DDV 5,99 €

 

** Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata in sta omejeni s količino podatkovnega prenosa v paketu. Poraba v EU je omejena na najvišjo možno količino, ki je navedena v tabeli.

oddaj naročilo

Opombe

Mobilni paketi Brezčasni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Brezčasni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam