Brezčasni Mini

ŽE OD 4,79 EUR na mesec

Paket Brezčasni Mini vključuje 200 minut klicev v vsa slovenska omrežja, 200 SMS ali MMS sporočil in 200 MB podatkovnega prenosa, kar povsem zadošča, če za prenos podatkov uporabljamo brezžični (wi-fi) dostop. Z ugodno ceno prepriča tudi tiste, ki menijo, da mobilne telefonije ne potrebujejo.

Znotraj fiksnega in mobilnega T-2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja 200
SMS/MMS 200
Podatkovni prenos** 200 MB
Podatkovni prenos v EU (max)** 200 MB
Mesečna naročnina z DDV 5,99 €
Mesečna naročnina z DDV prvo leto* 4,79 €
Cena nadgradnje v paketu z DDV 4,99 €
Cena nadgradnje v paketu z DDV prvo leto*  3,99 €

 

** Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata in sta omejeni s količino podatkovnega prenosa v paketu. Poraba v EU je omejena na najvišjo možno količino, ki je navedena v tabeli.

 

Oddaj naročilo

Opombe

*Akcijska ponudba velja za naročnike T-2, ki v času trajanja akcije naročijo enega izmed novih Brezčasnih mobilnih paketov oz. obstoječi mobilni paket nadgradijo z dražjim (Brezčasnim) paketom. Popust velja prvo leto po sklenitvi naročnine in se mesečno obračuna kot 20 % popust na osnovno mobilno naročnino novega mobilnega paketa oz. kot 20% popust na doplačilo nadgradnje mobilnega paketa XS v mobilni paket Brezčasni, v paketih T2, T3 in T4. Akcija ne velja v primeru spremembe mobilnega TOP paketa na novi mobilni paket.  Akcija velja od 1.1.2016 dalje do preklica. Mobilni paketi Brezčasni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Brezčasni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopni na Splošni pogoji podjetja. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe.
 

Primerjaj z ostalimi mobilnimi paketi
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam