Brezčasni Mini

ŽE OD 5,99 EUR na mesec

Paket Brezčasni Mini vključuje 200 minut klicev v vsa slovenska omrežja, 200 SMS ali MMS sporočil in 200 MB podatkovnega prenosa, kar povsem zadošča, če za prenos podatkov uporabljamo brezžični (wi-fi) dostop. Z ugodno ceno prepriča tudi tiste, ki menijo, da mobilne telefonije ne potrebujejo.

Znotraj fiksnega in mobilnega T-2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja 200
SMS/MMS 200
Podatkovni prenos** 200 MB
Podatkovni prenos v EU (max)** 200 MB
Mesečna naročnina z DDV 6,99 €
Cena nadgradnje v paketu z DDV 5,99 €

 

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Brezčasni Mini - 200 MB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,71 centa (0,0071 €) z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Poraba v EU je omejena na najvišjo možno količino, ki je navedena v tabeli. Cenik mobilnega gostovanja lahko preverite na tej povezavi.

T-2 bo naročniku prenos podatkov v gostovanju v tujini blokiral, ko bo naročnik dosegel stroškovnio mejo 61,00€ z DDV. Naročnik lahko storitev podatkovnega prenosa v tujini odblokira z upoštevanjem navodil, kot mu bodo sporočena v sms sporočilu o blokadi. V nasprotnem primeru se bo blokada prenosa podatkov avtomatsko sprostila s prvim dnem v naslednjem mesecu.

Opombe

Mobilni paketi Brezčasni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Brezčasni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopni na Splošni pogoji podjetja. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 064 064 064. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe.
 

Primerjaj z ostalimi mobilnimi paketi
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?