HBO GO

Sedaj na voljo kot samostojna storitev na računalnikih, pametnih telefonih, Apple TV-ju, Chromecastu, pametnem televizorju in PlayStationu.
Že od 5,99 EUR na mesec

HBO GO je HBO-jeva internetna storitev videa na zahtevo, ki je sedaj na voljo tudi kot samostojna storitev.

Nove vsebine so na HBO GO dodane vsak teden, vse pa so tudi prevedene - vse vsebine imajo slovenske podnapise, medtem ko je večina animiranih filmov na voljo sinhroniziranih in v originalni različici.

HBO GO vam ponuja več kot 6500 ur najboljših serij, hit filmov, dokumentarcev in risank. Vse to vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, v slovenskem jeziku – na Smart TV-ju, mobilnem telefonu, tablici ali računalniku.

V decembru na HBO GO prihajajo:

Glejte še vse sezone kultnih serij, kot so: Igra prestolov, Deklina zgodba, Majhne laži, Veliki pokovci, Sopranovi in Pravi detektiv, kot tudi hit serije Evforija, Černobil, Novi papež, Avtsajder in Westworld. Na Vas čakajo tudi aktualni blockbusterji: Bilo je nekoč... v Hollywoodu, Zvezda je rojena in Možje X: Temni Feniks.

HBO GO storitev je na voljo na računalnikih, pametnih telefonih, tablicah, Apple TV-jih, Chromecastu, Smart TV-jih in na PlayStationu. Priljubljene vsebine glejte kjerkoli - na poti v službo, na vlaku, na počitnicah ali preprosto - s tablico v rokah na domačem balkonu. Vsak HBO GO naročnik lahko storitev uporablja na petih napravah, od tega sta dva streaminga na voljo istočasno.

Storitev HBO GO je že vključena v paketu Oranžni Diamant HBO in v programskem paketu HBO Premium.

Uživajte v najboljših serijah in filmih na HBO GO.

Naročite v Horizontu

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?