Aktivacija HBO Max

Glejte vaše najbolj priljubljene vsebine kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat si zaželite - 24 ur na dan, sedem dni v tednu.

Kako aktiviram aplikacijo HBO MAX?

V kolikor ste že uporabnik HBO GO, aplikacijo HBO Max samo prenesete in vstopite s kontaktnimi podatki za HBO GO. Če ji ne veste, kliknite na Pozabljeno geslo in na kontaktni mail boste prejeli vstopne podatke.

 

ZA NOVE UPORABNIKE: Ustvarite kodo v portalu HORIZONT

Z uporabniškim imenom in geslom se prijavite v portal Horizont. Po vpisu izberite gumb »Naroči«.
 
 
V meniju izberite »Televizija«.
 
 
Med programskimi paketi poiščite HBO Premium in kliknite »Ustvari aktivacijsko kodo za HBO Max«. Pojavi se napis:
 
 
Kodo potrebujete za aktivacijo ob vstopu v HBO Max.
 

Aktivacija naročniškega razmerja v HBO Max

V aplikacijo vstopite z gumbom PRIJAVI SE v desnem zgornjem kotu.
 
Na prikazanem zaslonu izberite REGISTRACIJA PREK PONUDNIKA.
 
Izberete svojega ponudnika - T-2.
 
V podan obrazec vpišete kodo, ki ste jo ustvarili v portalu Horizont.
 

Z vpisom svojega elektronskega naslova, imena in vzdevka, ste uspešno vstopili v HBO Max aplikacijo.

 

HBOMaximalni užitek pri gledanju vsebin!

 

Vstopi v aplikacijo HBO Max

Najpogostejša vprašanja o HBO Max

Zakaj potrebujem aplikacijo HBO Max?

HBO Max je nov način gledanja video vsebin na zahtevo ponudnika HBO. S 30.6. 2022 se bo namreč obstoječa HBO videoteka popolnoma ukinila in jo bo v celoti nadomestila HBO Max aplikacija.

Kaj ponuja HBO Max?

HBO Max, streaming platforma, ponuja edinstveno izkušnjo spremljanja vsebin. Na voljo so številne priljubljene vsebine produkcijskih hiš HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals in še veliko več. Nova platforma je v celoti nadomestila dobro sprejeto HBO GO platformo.

Koliko stane aplikacija HBO Max?

Za naročnike paketnih storitev Oranžni diamant HBO in HBO Premium je aplikacija HBO Max brez dodatnih doplačil. Novi naročniki pa jo lahko naročijo za 6,99 EUR na mesec. Ne spreglejte tudi odlične akcije v T-2 Klubu, kjer lahko za 1.600 T izberete 3 mesece naročnine za HBO Premium za le 2,50 EUR/mesec.

Kako namestiti aplikacijo HBO Max?

Aplikacijo na svojo pametno napravo namestite. Najdete jo v trgovini9 vaše pametne naprave (Google Play, App Store…)

Naročniki HBO paketov za namestitev aplikacije potrebujete unikatno kodo, ki jo ustvarite v portalu Horizont. Z njo se vpišete v vstopni obrazec na HBO Max. Več o namestitvi na https://www.t-2.net/hbo-max-aktivacija

 

Na katerih napravah deluje aplikacija HBO Max?

HBO Max je dostopen na napravah in platformah, kot so izbrani smart televizorji (Samsung, LG in Android TV™), naprave za streaming (Apple TV 4K in Google Chromecast™), igralne konzole (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One in Xbox Series X|S), mobilni telefoni in tablice (iPhone, iPad, iPod Touch in Android™), kot tudi direktno preko strani http://www.hbomax.com

Več o HBO Max

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?