HUN 5+

Govorci madžarskega jezika ste zagotovo čakali na širši nabor programov v tem jeziku. Naročniki T-2 televizije lahko odslej izberete paket HUN 5+.
3,99 € EUR na mesec

Paket HUN 5+ je nepogrešljiv dodatek za vse, ki imajo radi madžarski jezik. Ne glede na to ali govorite tekoče madžarsko ali se jezika šele učite, boste med programi našli pester nabor vsebin različnih tematik. 

TV programi:

  • M1 HD
  • M2 HD
  • Duna HD
  • M5 HD
  • Duna World HD

Kako lahko naročim paket HUN 5+?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Imate vprašanje?

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?