Internet

Kaj je pomembno, če želim igrati online igre?

Vsak igralec želi, da igra poteka tekoče, brez zaustavljanja ali izpada zaradi nenehnega povezovanja. Zato pri T-2 ponujamo pakete T4 z visoko hitrostjo interneta, kar vam bo omogočilo obilo užitkov in prihranilo slabo voljo zaradi počasne povezave. Dober igralec potrebuje le najboljše. Če spletna igra zahteva statični IP naslov, ga lahko naročite in je popolnoma brezplačen. 

Zelo pomemben element pri igranju iger pa je tudi odzivnost omrežja (t.i. latenca, angl. latency), ki ga merimo s pingom. Navedeno pride do izraza pri igrah, ki zahtevajo hitro odzivnost ali pa gostujejo na oddaljenih strežnikih.

V T-2 smo ponosni, da vam lahko ponudimo visoko odzivno ter hitro omrežje.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?