Drugo

Kaj je portal T-2 Horizont?

Na portalu T-2 Horizont imate kadar koli vpogled v trenutno naročene storitve, pregled porabe klicev, SMS-ov, podatkovnega prometa na mobilnih številkah.

Lahko si spreminjate kontaktne podatke, način prejemanja računov, naročite e-poslovanje, kreirate e- naslove, urejate napredne nastavitve pri telefoniji, spremenite PIN za zaklepanje, naročilo, odjavo TV programov in vsebin iz videoteke.

Na portalu T-2 Horizont imate tudi dostop do vseh podpisanih e-dokumentov, izdanih računov, obrazcev za prenos številke, splošnih pogojev …

Lahko naročite spremembe paketa ali posameznih storitev, spremenite TV paket, naročite e-telefon in antivirusni program.

Na portal T-2 Horizont se lahko prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju prejeli ob vklopu, ali pa si uredite povezavo kar s Facebookom.

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?