Drugo

Kaj je portal T-2 Horizont?

Na portalu T-2 Horizont imate kadar koli vpogled v trenutno naročene storitve, pregled porabe klicev, SMS-ov, podatkovnega prometa na mobilnih številkah.

Lahko si spreminjate kontaktne podatke, način prejemanja računov, naročite e-poslovanje, kreirate e- naslove, urejate napredne nastavitve pri telefoniji, spremenite PIN za zaklepanje, naročilo, odjavo TV programov in vsebin iz videoteke.

Na portalu T-2 Horizont imate tudi dostop do vseh podpisanih e-dokumentov, izdanih računov, obrazcev za prenos številke, splošnih pogojev …

Lahko naročite spremembe paketa ali posameznih storitev, spremenite TV paket, naročite e-telefon in antivirusni program.

Na portal T-2 Horizont se lahko prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju prejeli ob vklopu, ali pa si uredite povezavo kar s Facebookom.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?