Televizija

Kaj potrebujem za uporabo aplikacije T-2 tv2go android?

  • Mobilni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android verzije 5.0 ali višje.
  • Naprava mora podpirati OpenGL ES 2.0 ali novejši.
  • Omrežno povezavo.
  • Za uporabo storitve tv2go se prijavite na portalu T-2 Horizont. Ko ste že prijavljen uporabnik storitve tv2go, se prijavite še v storitev samo. Aplikacija vas vpraša po uporabniškem imenu in geslu – nahajata se na naročniški pogodbi. Če se želite izogniti ponavljajočemu se navajanju uporabniškega imena in gesla, označite, naj si ju aplikacija zapomni.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?