Drugo

Kaj potrebujem za upravljanje svojih datotek?

Za upravljanje datotek potrebujete zakupljen prostor v Horizontu. Če ste naročnik nekaterih paketov in storitev, ki prostor v Horizontu že vključujejo, imate določeno količino prostora že omogočeno. Svoje datoteke lahko dodajate in jih upravljate na naslednje načine:

  • z aplikacijo za osebne računalnik
  • s spletno aplikacijo v brskalniku
  • z mobilno aplikacijo na pametnih telefonih in tablicah
  • s T-2 digitalno televizijo

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?