Drugo

Kaj se zgodi, če odjavim prostor za hranjenje datotek za Horizont oz. prekinem naročniško razmerje?

Z izklopom prostora za hranjenje datotek oz. s prekinitvijo naročniškega razmerja za T-2 storitve bodo vaše datoteke na voljo še 7 dni. Datoteke, ki so na osebnem računalniku v mapi Horizont, se z izklopom prostora ne izbrišejo. Dokončno se izbrišejo šele, ko odstranite nameščeno aplikacijo Horizont z vašega računalnika.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam