Televizija

Kako izberem ustrezno velikost televizorja?

Ko izbirate televizor, je smiselno upoštevati razdaljo, s katere ga boste gledali. Preprosto pravilo je – večji, kot je televizor, večja mora biti tudi razdalja, s katere ga gledamo, in obratno.

Pri določanju prave razdalje vam lahko pomaga preprost izračun – diagonalo zaslona pomnožite z dva. Na primer: 81-centimetrski televizor je najbolj optimalno gledati z razdalje 1,6 m.

Vendar lahko najnovejše televizorje z Ultra HD ločljivostjo (4K) gledate tudi s krajše razdalje in boste vseeno videli ostro sliko, polno podrobnosti. Na primer: televizor diagonale 140 cm lahko namesto z razdalje 2,8 m gledate že z razdalje 2 m.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?