Televizija

Kako izberem ustrezno velikost televizorja?

Ko izbirate televizor, je smiselno upoštevati razdaljo, s katere ga boste gledali. Preprosto pravilo je – večji, kot je televizor, večja mora biti tudi razdalja, s katere ga gledamo, in obratno.

Pri določanju prave razdalje vam lahko pomaga preprost izračun – diagonalo zaslona pomnožite z dva. Na primer: 81-centimetrski televizor je najbolj optimalno gledati z razdalje 1,6 m.

Vendar lahko najnovejše televizorje z Ultra HD ločljivostjo (4K) gledate tudi s krajše razdalje in boste vseeno videli ostro sliko, polno podrobnosti. Na primer: televizor diagonale 140 cm lahko namesto z razdalje 2,8 m gledate že z razdalje 2 m.

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?