Internet

Kako merimo hitrost interneta?

Hitrost interneta je sestavljena iz dohodne (download) in odhodne (upload) hitrosti. Dohodna hitrost (download) nam pove, s kakšno hitrostjo se bodo prenašali podatki z interneta na računalnik, odhodna hitrost (upload) pa nam pove, s kakšno hitrostjo se bodo podatki prenašali z računalnika na internet.

Opravite test hitrosti interneta

Hitrost interneta lahko izmerite na naši spletni strani http://speedtest.t-2.net/. Če ne dosežete naročene internetne hitrosti, lahko na to vpliva brezžični usmerjevalnik, preslaba linija (VDSL), večje število uporabnikov ali aktivni torrenti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več