Internet

Kako merimo hitrost interneta?

Hitrost interneta je sestavljena iz dohodne (download) in odhodne (upload) hitrosti. Dohodna hitrost (download) nam pove, s kakšno hitrostjo se bodo prenašali podatki z interneta na računalnik, odhodna hitrost (upload) pa nam pove, s kakšno hitrostjo se bodo podatki prenašali z računalnika na internet.

Opravite test hitrosti interneta

Hitrost interneta lahko izmerite na naši spletni strani http://speedtest.t-2.net/. Če ne dosežete naročene internetne hitrosti, lahko na to vpliva brezžični usmerjevalnik, preslaba linija (VDSL), večje število uporabnikov ali aktivni torrenti.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?