Drugo

Kako naložim datoteke?

Osebni računalnik:

Datoteke naložite tako, da jih prenesete v mapo, ki ste jo izbrali ob namestitvi aplikacije. Bližnjica do mape je na voljo v pregledovalniku datotek.

Mobilna naprava:

V mobilni aplikaciji dotik ikone ponudi dve izbiri:

  • Datoteke – ponudi seznam datotek v pomnilniku telefona oz. pomnilniške kartice.
  • Vsebina iz drugih programov – pokaže seznam aplikacij, ki že imajo nastavljen dostop do vaših datotek. V posamezni aplikaciji izberete datoteko, ki jo želite naložiti v svoj prostor v Horizontu.

Spletna stran:

V spletni aplikaciji izbira ikone prikaže pogovorno okno za izbiro datoteke, ki jo želite prenesti na izbrano mesto v Horizontu. Z uporabo lahko ustvarite novo mapo ali novo besedilno datoteko. S spletnega mesta lahko tudi neposredno uvozite želeno datoteko, ki je že na svetovnem spletu.

 

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?