Drugo

Kako naložim datoteke?

Osebni računalnik:

Datoteke naložite tako, da jih prenesete v mapo, ki ste jo izbrali ob namestitvi aplikacije. Bližnjica do mape je na voljo v pregledovalniku datotek.

Mobilna naprava:

V mobilni aplikaciji dotik ikone ponudi dve izbiri:

  • Datoteke – ponudi seznam datotek v pomnilniku telefona oz. pomnilniške kartice.
  • Vsebina iz drugih programov – pokaže seznam aplikacij, ki že imajo nastavljen dostop do vaših datotek. V posamezni aplikaciji izberete datoteko, ki jo želite naložiti v svoj prostor v Horizontu.

Spletna stran:

V spletni aplikaciji izbira ikone prikaže pogovorno okno za izbiro datoteke, ki jo želite prenesti na izbrano mesto v Horizontu. Z uporabo lahko ustvarite novo mapo ali novo besedilno datoteko. S spletnega mesta lahko tudi neposredno uvozite želeno datoteko, ki je že na svetovnem spletu.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več