Drugo

Kako odjavim dodaten prostor?

Odjavo dodatnega prostora lahko uredite na Horizontovi spletni strani, s T-2 digitalno televizijo, v T-2 poslovalnicah, po elektronski pošti na naslovu info@t-2.net ali v klicnem centru na brezplačni telefonski številki 064 064 064. Pri tem velja, da lahko prostor zmanjšate samo takrat, ko zasedenost zakupljenega prostora ne presega nove količine prostora, ki jo želite naročiti. Preden zmanjšate paket, morate pobrisati odvečne vsebine.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?