Drugo

Kako prikažem datoteko v Avditoriju in kako jo umaknem?

Mobilna naprava:

Pritisnite in držite izbrano datoteko ali mapo ter nato v pogovornem oknu izberite »Dodaj v Avditorij«. Ko je datoteka ali mapa dodana v Avditorij, se poleg nje prikaže ikona. Če želite odstraniti vsebine iz Avditorija, ponovite postopek in izberite opcijo »Umakni iz Avditorija«.

Spletna aplikacija:

Z miško se postavite na datoteko ali mapo in kliknite na ikono. Ko je datoteka ali mapa dodana v Avditorij, se poleg nje prikaže ikona. Če želite odstraniti vsebine iz Avditorija, ponovite postopek.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več