Televizija

Kako uporabljam storitev Top dogodki

Storitev TOP dogodki deluje v okviru storitve TV časovne funkcije.

S pritiskom na modri gumb daljinskega upravljalca v času izbranih športnih dogodkov, ki so podprti s to storitvijo, se nam na ekranu izpišejo vsi najpombnejši dogodki športne tekme (goli, priložnosti, nastopi posameznih športnikov ipd.). S pritiskom gumba OK ob označenemu dogodku, si lahko izbrani dogodek ponovno ogledamo.

Med posameznimi Top dogodki lahko preskakujemo tudi z uporabo gumba 5 minutni preskok.

 

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?