Televizija

Ko želim predvajati program, dobim sporočilo, da programska oprema na moji napravi ne omogoča predvajanja videa.

Predvajanje videa je mogoče samo na napravah z originalno programsko opremo, ki jo zagotavlja proizvajalec naprave. Uporaba programske opreme, ki omogoča privilegiran "root" način dostopa do delovanja sistema, ni dovoljena.

Na telefon namestite originalno programsko opremo ali si pomagajte s programsko opremo, ki začasno odvzame pravice do dostopa do sistemskih privilegijev, in tako omogočite uporabo storitve tv2go.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?