Internet

Koliko časa poteka priključitev na VDSL?

Skladno s pravili, ki jih določa nacionalni operater, poteka postopek priključitve iz omrežja nacionalnega operaterja v omrežje T-2 na naslednji način:

  • Naročnik podpiše pogodbo s T-2.
  • T-2 izvede pri nacionalnem operaterju povpraševanje o tehnični izvedljivosti tega preklopa. Maksimalni časovni rok, v katerem mora nacionalni operater odgovoriti, je 3 delovne dni.
  • V primeru pozitivnega odgovora T-2 naroči nacionalnemu operaterju priključitev v omrežje T-2 in v imenu naročnika odpove tudi druge storitve, ki so jih opravljali drugi operaterji na naročnikovem telefonskem priključku (ADSL, televizija prek ADSL, ISDN, PSTN, razen storitve klicnega dostopa do interneta). Maksimalni rok, v katerem mora nacionalni operater opraviti priključitev, je 12 delovnih dni. V primeru, da želi naročnik prenesti svojo telefonsko številko, je rok za izvedbo preklopa 15 delovnih dni po prejemu naročila.
  • T-2 praviloma izvede priključitev naročnika na dan preklopa. Naročnik in montažna služba T-2 pa se lahko dogovorita o poznejšem roku priklopa.

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?