Internet

Koliko časa poteka priključitev na VDSL?

Skladno s pravili, ki jih določa nacionalni operater, poteka postopek priključitve iz omrežja nacionalnega operaterja v omrežje T-2 na naslednji način:

  • Naročnik podpiše pogodbo s T-2.
  • T-2 izvede pri nacionalnem operaterju povpraševanje o tehnični izvedljivosti tega preklopa. Maksimalni časovni rok, v katerem mora nacionalni operater odgovoriti, je 3 delovne dni.
  • V primeru pozitivnega odgovora T-2 naroči nacionalnemu operaterju priključitev v omrežje T-2 in v imenu naročnika odpove tudi druge storitve, ki so jih opravljali drugi operaterji na naročnikovem telefonskem priključku (ADSL, televizija prek ADSL, ISDN, PSTN, razen storitve klicnega dostopa do interneta). Maksimalni rok, v katerem mora nacionalni operater opraviti priključitev, je 12 delovnih dni. V primeru, da želi naročnik prenesti svojo telefonsko številko, je rok za izvedbo preklopa 15 delovnih dni po prejemu naročila.
  • T-2 praviloma izvede priključitev naročnika na dan preklopa. Naročnik in montažna služba T-2 pa se lahko dogovorita o poznejšem roku priklopa.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?