Kontaktna točka po Aktu o digitalnih storitvah

English version is available here.

Družba T-2 d.o.o. skladno z zahtevami Akta o digitalnih storitvah določa naslednjo enotno kontaktno točko za prejemnike storitev in organe držav članic, Komisijo in Odbor:

dsa.contact@t-2.com

Komunikacija preko kontaktne točke je mogoča v slovenskem in angleškem jeziku.

Več informacij

Dne 17. 2. 2024 se prične uporabljati Uredba (EU) 2022/2065 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 19. oktobra 2022 o enotnem trgu digitalnih storitev in spremembi Direktive 2000/31/ES (UL L št. 277 z dne 27. oktobra 2022, str. 1; v nadaljevanju: Akt o digitalnih storitvah ali DSA), ki posodablja pravila uporabe interneta in naslavlja sistemska družbena tveganja širjenja nezakonitih vsebin na spletu in nezadostne zaščite temeljnih svoboščin.

Vsem ponudnikom posredniških storitev, med katere sodi tudi družba T-2 d.o.o., nalaga obveznost, da:

  • določijo enotno kontaktno točko za neposredno komuniciranje prek elektronskih sredstev z organi držav članic, Komisijo in Odborom ter objavijo informacije, potrebne za identifikacijo enotnih kontaktnih točk in komunikacijo z njimi, 
  • določijo enotno kontaktno točko za prejemnike storitve, ki jim omogoča neposredno in hitro komunikacijo z njimi prek elektronskih sredstev in na uporabniku prijazen način, in objavijo informacije, ki jih prejemniki storitev potrebujejo za preprosto identifikacijo enotnih kontaktnih točk in komunikacijo z njimi.

Besedilo Akta o digitalnih storitvah je na voljo tukaj

Več informacij v zvezi z Aktom o digitalnih storitvah je na voljo na e-naslovu kontaktne točke dsa.contact@t-2.com.

To obvestilo z informacijami v zvezi z Aktom o digitalnih storitvah je na voljo tudi v pdf. obliki, in si ga lahko prenesete ter shranite za namen prihodnje uporabe. Ogledate si ga lahko tukaj.

English version is available here.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?