Mobilni - Brezčasni L

Le kdo ima rad omejitve? Uživajte v neskončnih pogovorih s prijatelji, bodite z njimi v stiku vedno in povsod in ne zamudite nobene pomembne informacije na spletu.

S paketom Brezčasni L vam ni treba skrbeti, kako dolgo klepetate ali koliko sporočil pošljete, saj so vaši klici v vsa slovenska omrežja neomejeni. Še več – vsak mesec lahko prenesete tudi do 3 GB podatkov po mobilnem internetu, zato lahko redno spremljate novosti na spletu.  

Znotraj fiksnega in mobilnega T2 omrežja

neomejeno

Klici v druga slovenska omrežja

neomejeno

SMS/MMS

neomejeno

Podatkovni prenos

3 GB

Mesečna naročnina z DDV

17,99 €

Cena nadgradnje v paketu prvo leto* z DDV

13,59 €*
 
Želite izvedeti več

*Akcija –20 % na mobilno naročnino za eno leto velja za naročnike stacionarnih storitev, ki v času trajanja akcije naročijo enega izmed novih mobilnih paketov (Brezčasni S, M, L ali XL mobilni paket) oz. obstoječi mobilni paket nadgradijo z dražjim brezčasnim paketom. Popust velja prvo leto po sklenitvi naročnine na novi mobilni paket in se mesečno obračuna kot 20% popust na osnovno mobilno naročnino novega mobilnega paketa. Akcija ne velja v primeru spremembe mobilnega paketa TOP na novi mobilni paket. Popust velja, le če je hkrati veljavna pogodba za katero od stacionarnih storitev. Akcija velja do preklica. Mobilni paketi Brezčasni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Brezčasni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopni na http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji. Za več informacij o ponudbi, cenikih in splošnih pogojih obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam