Modri gumb 2.0 s top dogodki

Vrhunska izkušnja gledanja nogometa

Naročniki T-2 TV lahko preizkusite modri gumb 2.0

Nogometni spektakel se že nezadržno bliža, zato smo vsem uporabnikom T-2 televizije omogočili uporabo časovnih funkcij, s katerimi bo ogled prvenstva pravi užitek. Pritisnite na modri gumb na vašem daljincu in spoznajte njegove prednosti.

Zakaj Jože obožuje modri gumb?

Naš Jože že komaj čaka začetek nogometnega prvenstva! Kot pravi fuzbalofil je navdušen nad posodobljenimi funkcijami modrega gumba 2.0, ki odslej omogočajo ogled Top dogodkov tekem v prenovljeni video obliki. Med svetovnim prvenstvom vam lahko postreže še z zanivimi športnimi statistikami v živo, kar med samo tekmo.

Kaj ponuja Modri gumb 2.0?

Gol zamujen je preprosto ponovljen! Če ste zamudili katerega izmed odločilnih dogodkov tekme, si jih lahko ogledate s klikom na modri gumb. Če pa želite biti posebej hitri, si s pritiskom na modri gumb na daljincu lahko ogledate le ključne trenutke tekeme, kot so sodnikove odločitve, goli ali priložnosti. Odslej so vsi Top dogodki zbrani v enotnem video posnetku, kar pomeni, da si celotno tekmo lahko ogledate v zgolj nekaj minutah. Spremljanje več lig hkrati? Nič lažjega. Seveda si lahko celo tekmo ogledate kadarkoli v naslednjih 7 dneh

Modri Gumb 2.0 omogoča:

 • najbolj ključni trenutki tekem so strnjeni v kratkem videu
 • ogled vseh odločilnih trenutkov tekem
 • goli, prosti streli, priložnosti, prekrški ali sodnikove odločitve
 • vse pomembne dogodke si lahko ogledate v samo nekaj minutah
 • če želite, lahko oznake Top dogodkov izklopite

Športne statistike - nova pridobitev T-2 TV

T-2 TV in Modri gumb smo nadgradili in odslej ponujata še več. Nič več čakanja na komentatorja ali brskanja po spletu med tekmami – vse pomembne statistike tekme so vam na voljo v realnem času. S kratkim pritiskom na modri gumb hitro in pregledno dostopate do vseh statistik posameznih tekem, kot so rezultati, začetna postava ter menjave in posest žoge. Preprosto, sodobno in pregledno zbrano na enem mestu! Športne statistike lahko spremljate vse do konca prvenstva. Prenovljeni Modri gumb 2.0. deluje tudi v aplikaciji T-2 TV z izjemo modelov televizorjev Samsung in LG, ki bo na voljo, ko bo odobrena nadgradnja aplikacij znotraj njihovih sistemov. Aplikacija Športne statistike je dostopna vsem iz menija Aplikacije.

Športne statistike omogočajo:

 • ogled sporedov tekem,
 • statistike po posameznih skupinah in v zaključnih bojih,
 • pregled nad rezultati in zbranimi točkami,
 • podatke o začetni in rezervni postavi moštva,
 • ogled menjav igralcev,
 • podatke o posesti žoge,
 • statistike podaj in strelov na gol,
 • uspešnost vratarjeve obrambe in blokiranj,
 • športne novice portala RTV 4D.

Svoj najljubši šport lahko vzamete s sabo

TOP dogodke si lahko ogledate tudi preko mobilne televizije T-2 tv2go, kjerkoli v EU. Za njihovo uporabo potrebujete še časovne funkcije, ki poleg pregleda ključnih dogodkov tekem omogočajo še ogled zamujenih vsebin do sedem dni nazaj, preskok oglasov, s pomočjo slikovnega traku pa bo lažje iskanje trenutka, od koder želite nadaljevati s predvajanjem vsebin.

Kaj pa po koncu prvenstva?

Vsi ljubitelji športa pa boste tudi po zaključku svetovnega prvenstva še naprej deležni najbolj pričakovanih prenosov različnih športov. Nogometni navdušenci boste še naprej lahko spremljali napete tekme priljubljenih lig na programih Arena Sport, kjer najdete prenose lig kot so angleška Premier League, španska La Liga, francoska League 1 in italianska Serie A. Na svoj račun pridejo še oboževalci košarke, ki lahko spremljajo prenose tekem lig NBA in ABA, vsako leto pa poskrbimo še za prenose priljubljenih zimskih športov, kjer nedvomno izstopajo prenosi smučarskih skokov in poletov.

Glejte tekme na velikem zaslonu

Da bo užitek ob gledanju tekem najljubšega moštva še večji, smo v T-2 klubu za vas pripravili izbor najbolj prepričljivih televizorjev, ki jih lahko naročite tudi na 36 obrokov. Poskrbite za ogled tekem na novem, velikem TV sprejemniku! Ponudba velja tudi za nove uporabnike.

Prednosti naročila v T-2 Klubu:

 • Varno in zanesljivo naročanje
 • Možnost naročila na obroke brez obresti
 • Plačilo mesečnega obroka skupaj z računom T-2
 • Brezplačna poštnina za izdelke nad 100 EUR
 • Možnost vračila izdelkov

Opombe

*Akcija brezplačnega preizkusa storitev za 1 mesec se nanaša na storitev »TV časovne funkcije« (storitev). Akcija velja za obstoječe naročnike T-2, ki storitve ob začetku trajanja akcije še niso imeli naročene. Pogoj za uporabo storitve je naročena storitev televizije ter programske sheme ali programskega paketa. Akcija prav tako velja za ne-naročnike T-2. Ti lahko storitev brezplačno preizkusijo v okviru brezplačnega preizkusa T2 TV v tujem omrežju, na povezavi https://tv.t-2.net/. Po poteku promocijskega obdobja se naročene storitve zaračunavajo skladno s cenikom.  Akcija velja od 20. 11. 2022 do 1. 1. 2023.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Za več informacij o ponudbi obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net ali pokličite številko 064 064 064. 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?